02 / 05 / 2024

Soyak Soho Sohbetleri'nin ilk konuğu Cüneyt Çakır'dı!

Soyak Soho Sohbetleri'nin ilk konuğu Cüneyt Çakır'dı!

Soho Sohbetlerinin ilk konuğu FIFA Hakemi Cüneyt Çakır’dı. Seçkin Akbank müşterilerinin davet edildiği bu ilk sohbette Çakır kariyer yolculuğunu anlattı.



Soyak, Zincirlikuyu’da yer alan ve 77 daireden oluşan rezidans projesi ile ilgili aktiviteler çerçevesinde bir dizi sohbet etkinliği başlattı: Soyak Soho Sohbetleri. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen sohbetlerin ilkinde seçkin Akbank müşterileri davet edildi. Soyak Soho Sohbetleri’nin ilk konuğuysa FIFA Hakemi Cüneyt Çakır’dı. Cüneyt Çakır, Soyak Soho Sohbetleri’nin ilkinde yaşamı, kariyeri ve spordaki deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Hayal etmenin, ekip çalışmasının başarısındaki önemine değindi. Özel davetlilerin yer aldığı Soho Sohbetleri’nin bu ilk buluşması çok renkli ve ufuk açıcıydı. Sohbetin sonunda katılımcıları hoş bir armağan bekliyordu. Cüneyt Çakır hakemlerin vazgeçilmezleri arasında yer alan sarı ve kırmızı kartları her konuk için ayrı ayrı imzaladı.


2006 yılında FIFA kokartı takmaya hak kazanan Cüneyt Çakır, gösterdiği başarıdan dolayı 2007 yılında Avrupa’nın yetenekli hakemlerinin davet edildiği mentor kursuna davet edilmiş, ardından UEFA tarafından üst düzey müsabakalarda ve organizasyonlarda görevlendirilmiştir. İlk kez gerçekleştirilen Soho Sohbetleri’nin ikincisi başka bir özel davetli grubuyla önümüzdeki günlerde düzenlenecek.


İstanbul’un merkezi Zincirlikuyu’da konumlanan Soyak Soho, metro hattı üzerinde, sade ama lüks bir yaşamın sunulduğu butik bir rezidans projesi. Tüm rezidans ve concierge hizmetlerinin sunulduğu projede 1+1, 1+1 dubleks, 2+1 ve 3+1 dubleks daire seçenekleri mevcut. Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından geliştirilen ve gönüllü başvuru yapılarak sahip olunan LEED sertifikasına aday olan Soyak Soho bu özelliğiyle de çevreci bir bina olacak.


Geri Dön