04 / 05 / 2024

Soyak Soho'da satışlar devam ediyor!

Soyak Soho'da satışlar devam ediyor!

Firma: Soyak Yapı

Proje: Soyak Soho

LEED Gold Sertifika adayı olan Soyak Soho projesinde Mart ayından itibaren hayat başladı. Satışları başlanan daireler, yavaş yavaş sahiplerini buluyor. Projede satışlar halen devam ediyor.



İstanbul Avrupa yakası Zincirlikuyu'da hayata geçirilen  Soyak Soho  projesinde mart ayından itibaren başlayan satışlar, halen devam ediyor.


Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları 2012'de Yeşil Bina Kategorisi'nde birinciliğe layık olan Soyak Soho projesi,  toplamda 77 daireden oluşuyor.


Soyak Soho projesi kapsamında olan dairelerden 1+1 olanlar 65 metrekareden, 2+1 olanlar 128 metrekareden, 3+1 olanlar 227 metrekareden oluşuyor.


Soyak Soho projesinin önemli özellikleri arasında, projenin tasarısında çevreyi, doğal yaşamı korumak ve tasarruf yapmak için yapılan birçok uygulama dikkat çekti. Bu çalışma sayesinde bina arazisinde, inşaat esnasında ve sonrasında doğal yaşamın korunmasına, bitkilendirme çalışmalarında İstanbul iklimine uygun bitkilerin seçilip, su tüketiminin ve kimyasal gübrenin kullanımının en aza indirilmesi hedeflendi. 


Bina çevresinde kullanılan su armatürleri ve vitrifiyelerde su verimliliği de göz önünde bulundurularak, çevreyi ve doğayı korumak hedeflendi. 



Soyak Soho Esentepe Evleri iletişim

Telefon: 444 7646

Web Adresi: www.soyak.com.tr/soho



projeye sor



Geri Dön