30 / 04 / 2024

Soyak Yapı, 200 milyon TL ciro hedefliyor!

Soyak Yapı, 200 milyon TL ciro hedefliyor!

Soyak Yapı, İstanbul’da gerçekleştireceği yeni projeyle birlikte sene sonuna kadar 200 milyon TL ciro hedefliyor



Siesta projesi ile yılın ilk 7 ayında 50 milyon TL ciro yakalayan Soyak Yapı, İstanbul’da gerçekleştireceği yeni projeyle birlikte sene sonuna kadar 200 milyon TL ciro hedefliyor. TSKB tarafından gerçekleştirilen araştırmada en fazla değerini yükselten firmalar arasında yerini alan Soyak, 2010 yılının ilk yarısında 276 daire satışından yaklaşık 50 milyon TL ciro elde ederken sene sonu içinde hedefini yüksek tuttu. İstanbul Kuzey Bahçeşehir’de inşa edeceği 5 bin 497 konutluk proje ve İzmir’deki Siesta 3. ve 4. etaplarda satılacak konutlar ile Soyak, sene sonuna kadar 200 milyon TL ciro ve 2 bin 500 daire satışı hedefliyor.

Soyak’ın 2010 yılı için öncelikli hedeflerinin İstanbul’daki yatırımların hızlandırılması olarak tarif eden Soyak Yapı Genel Müdürü Sertaç Kıyıcı, İstanbul Kuzey Bahçeşehir bölgesindeki projeden umutlu olduklarını söyledi. Hazırlıklarını hızla sürdürdükleri projede toplam 5 bin 497 konut inşa edeceklerini belirten Kıyıcı, bu projenin 2012 yılında tamamlanmasını planladıklarını ifade etti.

İnşaat yaptıkları bölgenin değer artışına da katkıda bulunduklarını dile getiren Kıyıcı, 2010 yılının ilk yarısında 276 daire satışından yaklaşık 50 milyon TL ciro elde ettiklerini ifade etti. 2 bin 250 konutluk Siesta projesinde 7 ay sonra Mart 2011’de ilk iki etabın dairelerini sahiplerine teslim etmeyi planladıklarını belirten Kıyıcı, “Az katlı yatay bina” anlayışının da kendileri için farklılık unsuru olduğunu söyledi.

Değeri yüzde 1078 yükseldi
Değerini en fazla artıran inşaat şirketleri arasında Yenişehir ve Siesta projeleri ile yer alan Soyak, özellikle Yenişehir projesindeki yüzde 1078’lik oran ile yatırımcıların dikkatlerini üzerine çekti. Değerleme firmaları tarafından yapılan araştırmaların sonuçlarının kendileri için motive edici bir unsur olduğunun altını çizen Kıyıcı, “TSKB Gayrimenkul Değerleme’nin konut araştırmasına göre, özelikle Yenişehir ve Siesta projeleri, bulundukları bölgenin değerini yükselten projeler oluyor. Ayrıca müşterilerimiz ekonomik bilinci yüksek bir kitle olan yatırımcılardan oluşuyor. Özellikle Soyak Siesta’ya yabancı yatırımcıların ilgisini, projenin sürdürülebilir ve çevreye saygılı malzemelerden oluşması sağlıyor” diye konuştu.

İzmir’e yeni proje
Soyak’ın İzmir’de gerçekleştirmeyi planladığı bir diğer proje ise Zeytinalanı’nda 40 bin metrekare alan üzerinde 232 bahçeli evden oluşuyor. Bu projenin 2009 yılında başlatılan çalışmalarının 2010 yılında tamamlanması ve 2011 sene satışa sunulması planlanıyor.

Soyak neden değerini artırıyor?
Soyak Yapı projelerinde ev sahiplerine farklılaşan yeni nesil yaşam anlayışına uygun alanlar sunarak yatırımcılar için çekim merkezi oluyor. TSKB Gayrimenkul Değerleme’nin konut araştırmasına göre, özellikle Soyak Siesta’ya yabancı yatırımcıların ilgisini sürdürülebilir yaşama olan katkı ve yatırım değeri çekiyor.
Soyak Yapı konut projelerini geliştirirken doğaya zarar vermeyen ve tasarruf sağlayan malzemeler kullanıyor. Firma, enerji verimliliği ve sosyal yaşam alanlarına kadar birçok alanda inceleme, araştırma ve uygulamalar yaparak harekete geçiyor.
Çevre dostu tasarım ve mimari ile planlanan proje, enerji verimliliği ve tasarruf sağlayan uygulamaları ile ısınma ve aydınlatma masraflarında avantaj sağlıyor. Böylelikle çevre korunurken aynı zaman aidat giderleri de düşük oluyor.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler...

Az katlı yatay bina yaptı değeri dikey yükseldi

Siesta projesi ile yılın ilk 7 ayında 50 milyon TL ciro yakalayan Soyak Yapı, İstanbul’da gerçekleştireceği yeni projeyle birlikte sene sonuna kadar 200 milyon TL ciro hedefliyor

TSKB tarafından gerçekleştirilen araştırmada en fazla değerini yükselten firmalar arasında yer alan Soyak, 2010 yılının ilk yarısında 276 daire satışından yaklaşık 50 milyon TL ciro elde ederken sene sonu içinde hedefini yüksek tuttu. İstanbul Kuzey Bahçeşehir’de inşa edeceği 5 bin 497 konutluk proje ve İzmir’deki Siesta 3. ve 4. etaplarda satılacak konutlar ile Soyak, sene sonuna kadar 200 milyon TL ciro ve 2 bin 500 daire satışı hedefliyor.
Soyak’ın 2010 yılı için öncelikli hedeflerini ‘İstanbul’daki yatırımların hızlandırılması’ olarak tarif eden Soyak Yapı Genel Müdürü Sertaç Kıyıcı, İstanbul Kuzey Bahçeşehir bölgesindeki projeden umutlu olduklarını söyledi. Hazırlıklarını hızla sürdürdükleri projede toplam 5 bin 497 konut inşa edeceklerini belirten Kıyıcı, bu projenin 2012 yılında tamamlanmasını planladıklarını ifade etti.

Değeri yüzde 1078 yükseldi
İnşaat yaptıkları bölgelerde değer artışına da katkıda bulunduklarını dile getiren Kıyıcı, 2010 yılının ilk yarısında 276 daire satışından yaklaşık 50 milyon TL ciro elde ettiklerini ifade etti. 2 bin 250 konutluk Siesta projesinde Mart 2011’de ilk iki etabın dairelerini sahiplerine teslim etmeyi planladıklarını belirten Kıyıcı, “Az katlı yatay bina” anlayışının da kendileri için farklılık unsuru olduğunu söyledi.
Değerini en fazla artıran inşaat şirketleri arasında Yenişehir ve Siesta projeleri ile yer alan Soyak, özellikle Yenişehir projesindeki yüzde 1078’lik oran ile yatırımcıların dikkatlerini üzerine çekti. Değerleme firmaları tarafından yapılan araştırmaların sonuçlarının kendileri için motive edici bir unsur olduğunun altını çizen Kıyıcı, “TSKB Gayrimenkul Değerleme’nin konut araştırmasına göre, özellikle Yenişehir ve Siesta projeleri, bulundukları bölgenin değerini yükselten projeler oluyor. Müşterilerimiz ekonomik bilinci yüksek bir kitle olan yatırımcılardan oluşuyor. Ayrıca Soyak Siesta’da projenin sürdürülebilir ve çevreye saygılı malzemelerden oluşması yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor” diye konuştu.


İzmir’e yeni proje
Soyak’ın İzmir’de gerçekleştirmeyi planladığı bir diğer proje ise Zeytinalanı’nda 40 bin metrekare alan üzerinde 232 bahçeli evden oluşuyor. Bu projenin çalışmaları 2009 yılında başlatıldı. 2010 yılını projelendirmeye ayıran şirket, 2011 yılı satışa çıkmayı planlanıyor.


Soyak neden değerini artırıyor?

- Soyak Yapı projelerinde ev sahiplerine farklılaşan yeni nesil yaşam anlayışına uygun alanlar sunarak yatırımcılar için çekim merkezi oluyor. TSKB Gayrimenkul Değerleme’nin konut araştırmasına göre, özellikle Soyak Siesta’ya yabancı yatırımcıların ilgisini sürdürülebilir yaşama olan katkı ve yatırım değeri çekiyor.
- Soyak Yapı konut projelerini geliştirirken doğaya zarar vermeyen ve tasarruf sağlayan malzemeler kullanıyor. Firma, enerji verimliliği ve sosyal yaşam alanlarına kadar birçok alanda inceleme, araştırma ve uygulamalar yaparak harekete geçiyor.
- Çevre dostu tasarım ve mimari ile planlanan proje, enerji verimliliği ve tasarruf sağlayan uygulamaları ile ısınma ve aydınlatma masraflarında avantaj sağlıyor. Böylelikle çevre korunurken aidat giderleri de düşük tutulmuş oluyor.
Milliyet


 


Geri Dön