Proje Güncel

Soytaş Foça fiyat listesi Ekim 2022! 

Soytaş Foça projesinde yer alan villalar için ön talep toplanıyor. Peki Soytaş Foça projesinde yer alan satılık konut fiyatları ne kadar? İşte Soytaş Foça fiyat listesi Ekim 2022! Soytaş Foça projesinde, Avrupa'nın en önemli turizm destinasyonlarında pandeminin de etkisiyle hızla büyüyen 'Villa House'lara yer veriliyor

Soytaş Holding imzasıyla İzmir Foça'da yükselen Soytaş Foça projesinde ön talep alınıyor. Soytaş Foça projesinde, Avrupa'nın en önemli turizm destinasyonlarında pandeminin de etkisiyle hızla büyüyen 'Villa House'lara yer veriliyor. Projede tamamı 1 oda 1 salon ve bahçeli villalar bulunuyor.

İzmir'de Eski Foça ile Yeni Foça arasında inşa edilen Soytaş Foça projesi, 150 dönümlük arazide konumlanıyor. 

Hemen tapu imkanı satılan Soytaş Foça projesi kendine özel koyu ve plajı ile dikkatleri çekiyor. Denize sıfır olan proje, yeşillikler içinde konumlanıyor. 

Peki Soytaş Foça projesinde yer alan satılık konut fiyatları ne kadar? İşte Soytaş Foça fiyat listesi Ekim 2022!

Soytaş Foça, İzmir’in Karşıyaka, Bornova ve Konak gibi iş ve yaşam merkezlerine yakın bir konumda hayata geçiriliyor. Proje, az katlı bloklarda geniş bahçeli Villa House'lardan oluşuyor. 

Yeni normale göre tasarlanan proje aynı zamanda çocuk dostu. Soytaş Foça'da, çocuk oyun bahçeleri, jimnastik alanları yer alıyor. 

Zeytin ağaçlarının gölgesinde ve meşhur Foça otlarının kokusu eşliğinde doğa ile iç içe bir yaşam sunulan Soytaş Foça'da, kafe, restoran, gün doğumunun izlenebileceği Zen Bahçesi, gün batımının görülebileceği Günbatımı Korusu ve yoga alanı, voleybol ile basketbol sahası gibi pek çok farklı sosyal donatı alanları bulunuyor. 

Soytaş Foça projesi Haydar Aliyev Dostluk ve Hatıra Ormanı'na, Foça Devlet Hastanesi'ne ve İngiliz Burnu'na 5 dakika, Windsurf ve Yelken Kulübü'ne ve Foça Merkez'e 10 dakika, Foça Limanı'na 15 dakika, Menemen'e 25 dakika, Karşıyaka'ya 30 dakika, Adnan Menderes Havalimanı'na 1 saat 20 dakika, Urla'ya 1 saat 30 dakika, Çeşme ile Seferihasar'a 1 saat 45 dakika uzaklıkta konumlanıyor. 

Soytaş Foça fiyat Ekim 2022!

Soyaş Foça satılık fiyatları merak ediliyor. Peki Soytaş Foça projesi fiyatları ne kadar? İşte o rakamlar...

Soytaş Foça projesinde yer alan 1 oda 1 salon büyüklükteki villaların fiyatları 2 milyon 600 bin liradan başlıyor. 

Web: http://soytasfoca.com/

Soytaş Foça ön talep topluyor! Yeni proje! 

Big Country lansman fırsatlarıyla ön satışta! Yeni proje! 

Paşa Mahal Beykoz geliyor! Yeni proje!