Sektörel

Space İstanbul 5. ofisini Zekeriyaköy’de açtı!

Filiz Çakmur ve Şeli Elvaşvili'nin 2006'da kurduğu Space İstanbul Gayrimenkul, 5.ofisini Zekeriyaköy’de açtı. Şeli Elvaşvili ve Filiz Çakmur,  Zekeriyaköy şubesinin kapılarını açmasıyla başlayan ilgiden çok memnun olduklarını belirtti.Bebek’te start verilen bu yerli girişimin, İstanbul’un en merkezi ve lüks konumlarından Nişantaşı, Kandilli ve Kemer Country'de süren yolculuğu, 2022 ile birlikte açılışı yapılan Zekeriyaköy ofisi ile daha da ivmelendi

Uluslararası gayrimenkul franchise markalarının gözde pazarı olan Türkiye’de; iki kadın girişimci Filiz Çakmur ve Şeli Elvaşvili'nin 2006'da kurduğu Space İstanbul Gayrimenkul, lüks konut denince akıllara ilk gelen adreslerden oluyor ve bu durumun haklı gururunu yaşıyor. Bebek’te start verilen bu yerli girişimin, İstanbul’un en merkezi ve lüks konumlarından Nişantaşı, Kandilli ve Kemer Country'de süren yolculuğu, 2022 ile birlikte açılışı yapılan Zekeriyaköy ofisi ile daha da ivmelendi. 

Filiz Çakmur, 2027 yılına kadar açılmasını hedefledikleri 5 yeni şube içindeki önceliğin, Kovid-19 pandemisiyle beraber değişiklik gösteren trendlerin sektördeki etkileriyle paralel şekilde Zekeriyaköy’e kaydırıldığının altını çizdi.

Şeli Elvaşvili ve Filiz Çakmur,  Zekeriyaköy şubesinin kapılarını açmasıyla başlayan ilgiden çok memnun olduklarını ve her yeni şubenin ilk şubeymiş gibi heyecan oluşturmasını amatör ruhlarını korumak için oldukça önemsediklerine dikkat çekti.  

Zekeriyaköy şubesi danışmanlarından Zeynep Dinkçioğlu, daha ofisin açılışı yapılmamışken kapıdan uğrayarak "İyi ki geldiniz" diyen çevre sakinlerinin ekibin motive olmasını sağladıklarını, ve beklediklerinden de fazla bir taleple karşılaştıklarını vurguladı.

Filiz Çakmur, Kovid-19 salgınının etkisiyle, Mayıs 2020'den itibaren şaşırtıcı olarak hızlı bir sürece giren satılık konut pazarında, özellikle, doğayla çevrili, teraslı ve bahçeli müstakil evlere yönelik talebin tahmin edilemeyecek şekilde yükseldiğini ve Zekeriyaköy ofisinin de gelecek senelerde Space’in en başarılı ofislerinden biri olmasını öngördüklerini dile getirdi.