17 / 07 / 2024

Spilkent Toplu Konut Projesi kura çekimi ne zaman? Spilkent kura sonucu Temmuz 2024 belli oldu mu? 

Spilkent Toplu Konut Projesi kura çekimi ne zaman? Spilkent kura sonucu Temmuz 2024 belli oldu mu? 

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık 20 bin TL taksitle konut sahibi yapan Spilkent Toplu Konut Projesi'nin kura tarihi belli oldu. Peki Spilkent Toplu Konut Projesi kura çekimi ne zaman? Spilkent kura sonucu Temmuz 2024 belli oldu mu? 


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin başlatmış olduğu Spilkent Toplu Konut Projesi’nde kura tarihi için geri sayım başladı. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre belediye, kura tarihinin 31 Temmuz Çarşamba günü olduğunu duyurdu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruda kura yeri ve saatinin, başvuruya hak kazananların listesi ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin resmi we sitesinden duyurulacağı ve hak sahiplerine mesaj yoluyla bilgilendirileceği belirtildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada başvuru tarihlerinin 29 Şubat – 22 Mart arasında olduğu söz konusu bu tarihler dışında başvuru kabul edilmediği ve yeni başvuruların alınmayacağı kaydedildi.

Söz konusu bu tarihler arasında başvurularını yapan vatandaşların, başvurularının iptali için de belirlenmiş olan son tarihin 12 Temmuz Cuma günü saat 12.00 olduğu başvuru sahiplerine duyuruldu.

Peki Manisa Spilkent Toplu Konut Projesi kapsamındaki konutların aylık taksitleri ne kadar? İşte Manisa Spilkent Toplu Konut Projesi taksit tutarları ile ilgili detaylar...

Spilkent Toplu Konut Projesi kura çekimi ne zaman? Spilkent kura sonucu Temmuz 2024 belli oldu mu? 


Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Spilkent Toplu Konut Projesi'nin teslimleri ile ilgili de bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, söz konusu proje kapsamında yer alan konutların teslimlerinin 36 ay içerisinde gerçekleştirileceğini belirtmişti.

20 BİN TL TAKSİTLE

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Spilkent Toplu Konut Projesi'nde yer alan 1 oda 1 salon konutlar için belirlenmiş olan aylık taksit ödemesi 20 bin Türk Lirası olarak açıklanmıştı.

20 bin Türk Lirası taksit bedelinin ilk yıl için geçerli olacağı belirtilirken, taksit bedellerinin 2. yıl için 30 bin Türk Lirası, 3. yıl için 35 bin Türk Lirası, 4. yıl için 45 bin Türk Lirası ve 5. yıl için de 50 bin Türk Lirası olacağı açıklanmıştı. 

 

İstanbul'un o imar planları Meclis'ten çıktı! Dönüşüm; devlet, belediye, İBB, müteahhit, ev sahibi dörtgeninde yapılacak

Çeyrek altın 5 bin TL olacak! İslam Memiş net tarihi verdi! Altın borcu olanlar aman dikkat!

Konut ve otodaki durgunluk daha ne kadar sürer?


Geri Dön