Otomobil

Sportif tasarımı ve gelişmiş teknik özellikleriyle Seat Ateca çok iddialı! Seat Ateca’nın yeni fiyatı açıklandı!

Ürettiği her aracıyla özellikle Türkiye’deki hayran kitlesini her seferinde memnun etmeyi başaran Seat, oldukça iddialı olduğu Ateca modelinin yeni fiyatını belirledi. Seat, Ateca’nın yeni fiyatını resmi internet sitesinden paylaştı. Bu kapsamda, Ateca’nın da yeni fiyatı belli oldu

Seat, her ay olduğu gibi haziran ayında da tüm modellerinin fiyatlarını güncelledi. Bu kapsamda, Ateca’nın da yeni fiyatı belli oldu. Peki, Seat Ateca’nın güncel fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

 

HAYAT KOLAYLAŞTIRAN İÇ TASARIM

Otomobil kullanıcısının ve yolcunun memnuniyetini ön planda tutan, tümüyle kullanıcı odaklı bir kabin dizaynı. Kişisel temaslarla kendi stilinizi yakalabilirsiniz. Ahşap yüzeyli kapı panelleri ve orta konsolu ile XPERIENCE ile evinizde gibi hissedebilirsiniz. Daha sportif bir görünüm tercih ederseniz metalik ayrıntıları ile beraber FR senin için hazır. Bu araç, geniş bir iç mekâna sahip.

Peki, Seat Ateca’nın teknik özellikleri neler? Güncel fiyatı kaç TL? İşte detaylar...

TAMAMEN KONFORLU, TAMAMEN SANA ÖZEL

Bu araçta bulunan “Climacoat" teknolojisine sahip ön cam, kışın 3 dakikada camdaki buzlanmayı çözer. Bunun yanı sıra, yazın ise güneş ışınlarını yansıtır. Bu sayede, konforlu bir iç sıcaklık sağlayarak klima tüketimini minimum seviyeye indirir. Ayrıca yansımayı azaltarak güvenliği artırır. Direksiyon ısıtma özelliği ile soğuk kış mevsiminde bile konforu yakalayarak her zaman kontrole sahip olmanızı sağlar. Bu aracın yeni gelişmiş ambiyans aydınlatmasıyla beraber yolculuğun için ideal rengi yakalayabilirsiniz.

 

SEAT ATECA TEKNİK ÖZELLİKLERİ

SEAT ATECA FİYATI

1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG Xperience fiyatı: 1.340.000 TL

1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG FR fiyatı: 1.380.000 TL

AYRINTILAR İÇİN: http://www.seat.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 16 Haziran 2023 tarihinde saat 03.30'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.55 Türk Lirası, Euro 25.77 Türk Lirası, altının gramı ise 1483 Türk Lirası değerindedir.

AUTOBEST ödüllü Seat Leon’a çılgın zam geldi! Leon’un yeni fiyatını görenler çok şaşırdı!

Seat Arona’ya bu ay tam 55 bin TL zam geldi! Yeni fiyatını görünler çok şaşırdı!

Bir Seat efsanesi İbiza’nın yeni fiyatı belli oldu mu? İbiza’ya zam geldi mi?