Teknoloji

Spotify müzik dünyasında çok konuşulacak özelliğini duyurdu!

Sevilen müzik platformlarından biri olan Spotify müzik dünyasında çok konuşulacak özelliğini açıkladı. İşte detaylar!İşte haberin ayrıntıları…

Popüler müzik platformlarından biri olan Spotify, yaptığı son hamlesi ile bu durumu daha da güçlendirdi. İşte haberin ayrıntıları…

Dünyada en çok kullanılan müzik yayın platformu olan Spotify'ın CEO'su, yakın bir zamanda "Senin Çevrimdışı Karışımın" adlı etkileyici bir özelliğini belirtti. Bu yenilik, bilhassa internet bağlantısının kısıtlı olduğu hallerde kullanıcıların müzik deneyimini devrimleştirmeyi amaçlıyor. Bu dikkat çekici özellik ile de Spotify, kullanıcılarının çevrimiçi bağlantı kurduklarında bağımsız olarak kesintisiz bir müzik deneyimi sunulacağını taahhüt ediyor.

İnternet bağlantısı olmadan dahi "Senin Çevrimdışı Karışımın" her daim erişilebilir bir durumda olacak. Bu, kişiselleştirme ve çevrimdışı erişilebilirliğin en iyi şekilde bir araya getirildiği kişilerin istediği bir çalma listesi oluşturulacak. Spotify'ın algoritmaları, kullanıcıların dinleme alışkanlıklarını, müzik tercihlerini ve favori türlerini tek tek analiz eder. Bu şekilde dinleyicinin zevklerine hitap eden benzersiz bir derleme ortaya çıkmaktadır. Otobüste, Uçakta, trende, metroda ya da bağlantının zayıf olduğu her yerde olursanız olun, bu özellik ile kesintisiz bir dinleme deneyimi sunulacağı müjdelendi.

BU ÖZELLİĞİ DUYURDU!

Spotify’in bu özelliği ile ayrıca, internet bağlantısının kısıtlı olduğu uzak kesimlerde yaşayan kişilere de hitap etmektedir. Uzun yolculuklar, açık hava maceraları ya da dijital dünyadan uzaklaşma isteğinin doğduğu durumlarda, "Senin Çevrimdışı Karışımın" kullanıcıların konumlarına bakılmaksızın favori müziklerin dinlenmeleri sağlanır. Böylece, internet bağlantısına bağımlı olmaksızın müzik keyfini kesintisiz bir şekilde devam edeceği bir özgürlük ve esneklik ortamı yaratılıyor.

 

“SENİN ÇEVRİMDIŞI KARIŞIMIN”

Gelecek aşamada ise kullanıcıların çevrimdışı karışımlarını manuel olarak indirmeye gerek kalmadan, çeşitli cihazlar arasında otomatik senkronizasyonu sağlayan "Çapraz Cihaz Senkronizasyonu" özelliği "Senin Çevrimdışı Karışımın"ın ardından gelmektedir. Bu türden bir özellik ilerleyen zamanlarda hayatımızı kolaylaştırabilir. Olasılıklar bu durumda birden çok. "Senin Çevrimdışı Karışımın" hakkında daha fazla bilgi yakın bir zamanda tüm müzik severler için duyurulacak. Bu yüzden de Spotify ile ilgili daha fazla güncellemeyi takip etmek önemli olacak.

WhatsApp yeni tasarımı ile dikkatleri üzerine çekecek!

Whatsapp’ta güvenlik açığı yeniden hortladı! Bu mesajı alanın Whatsapp uygulaması çöküyor!