Konut

Spradon Guartz'ta 1+1'ler 195 bin TL!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen Spradon Guartz projesinde 1 oda 1 salon daireler 195 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...


TOKİ kuruluşu,  Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı'nın sahibi olduğu lüks, kaliteli ve adeta bir sahil kasabası özelliği gösteren Spradon Guartz projesi hazır, hemen oturmak isteyen veya yatırım yapıp ilerde oluşacak primden faydalanmak isteyen elit kesime hitab ediyor. Dört adet havuz manzarası itibariyle adeta deniz manzarasını andırıyor. Ve  sadece 10 bin lira peşinatla, üstelik 180 aya varan vadelerle sahip olunabiliyor.           


Spradon Guartz Bahçesehir’ de, bölgeye değer katan, özel bir proje.  Yürüyüş alanları, çocuk oyun parkları,  dostlarıyla keyifli sohbetler yapmayı isteyenler için yeşilliklerle dolu yaşam alanları, dört adet açık yüzme havuzu, güneslenme terası, bir kapalı havuz, fitness merkezi, sauna ve Türk hamamı’ndan oluşan genis sosyal tesis alanı Spradon Guartz’ ın yaşandıkca keyif veren ve farklılık yaratan yanları. 24 saat güvenlik, kapalı ve açık otoparkları sakinlerine güven ve rahatlığı yaşatıyor.


Toplam 53 bin m2 yerleşim alanı icinde, %80 i yaya yolları, rekreasyon ve bahçe sulama sistemlerinden olusan peyzaj alanı bulunmakta. Yer altı otoparkı, yüzeyde araç geçisi olmayan, konut erişimli, havalandırmalı ve sprinkler yangin söndürme sistemli tasarlanmış.

Konutlarda fırın, ocak, davlumbaz ve bulasık makinesinden olusan ankastre sistemi ve klima hazır bulunmakta..


www.emlakkonutgyo.com.tr