Konut

Spradon Quartz'da 129 bin TL!

Bahçeşehir, gayrimenkule özellikle orta vadeli yatırım planının bir parçası olarak bakanlar açısından özel bir lokasyon

Kuzu Grup da burada yatırım amaçlı olduğu kadar oturum amaçlı da projeler geliştiren şirketlerden biri. Onun burada hayata geçirdiği en son projelerden biri de Spradon Quartz. Firmanın geliştirdiği en son ödeme planı da projeyi oldukça cazip bir konuma getiriyor. Kuzu Grup'tan yapılan açıklamaya göre, bu proje dahilinde iki ayrı kampanya hazırlandı. Biri yüzde 1, diğeri yüzde 10 peşinatla konut sahibi olma imkanını sağlıyor.
Yüzde 1 peşinatlı ödeme seçeneğinde Ağustos 2010'da yüzde 30 ara ödeme yapılıyor. Yüzde 10'da ise Ağustos 2010'da yüzde 21 ara ödeme ve ev teslimine kadar taksit ödememe imkanı sağlanmış durumda. Her iki kampanyada da kalan tutar için 12 aydan 120 aya uzanan vade seçeneklerinde yüzde 0'dan yüzde 0.99'a varan faiz oranları uygulanıyor. Teslim tarihi ise Ağustos 2010.

Pozitif enerjiden esinlenildi
129 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunabilen projede, toplam 1.045 daire bulunuyor. 53 bin metrekare yerleşim alanı üzerinde yükselen sitede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor. Projenin enteresan özelliklerinden biri de çevresine pozitif enerji veren bir taş olan Quartz'tan esinlenerek oluşturulması.
Projenin bu kapsamda 4 farklı bölümü bulunuyor. Bu bölümler Quartz ailesinin diğer taşları olan Akik, Opal, Ametis ve Oniks taşlarıyla sembolleştirildi.
Estetik görünümleriyle çevrelerini güzelleştiren bu taşlar, aynı zamanda pozitif enerji yayma güçleri ile bu projeye ilham kaynağı oldu.
Açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness merkezi, Türk hamamı ve saunadan oluşan sosyal tesis alanı, yüzeyinde araç geçişi olmayan yeraltı otoparkı ve yeşil alanlar bu projenin tipik özelliklerinden.

NEDEN CAZİP?
Satın almayı kolaylaştıracak iki kampanyanın geliştirilmiş olması oldukça cazip.
129 bin TL'den başlayan fiyatlarla karşılaştırıldığında donatıları oldukça zengin görünüyor.
İnşaat malzemeleri açısından oldukça itinalı çalışılmış.
Son olarak, belki kısa vadede değil ama, orta ve uzun vadede Bahçeşehir'in geleceği gayet parlak.

www.spradon.com

0212 444 58 98

Projeden görüntüler için tıklayınız...

Tebernüş Kireçci