01 / 05 / 2024

Spradon Vadi'de fiyatlar yenilendi! 244 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Spradon Vadi'de fiyatlar yenilendi! 244 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Kuzu Grup

Proje: Spradon Vadi

Spradon Vadi projesinde yer alan dairelerin fiyatları güncellendi. Buna göre projedeki konutların fiyatları 244 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Spradon Vadi projesinde teslimler ise hemen yapılıyor



Avrupa Yakası'nda Bahçeşehir'de yer alan  Spradon Vadi  projesi,  Kuzu Grup  tarafından yükseliyor. 2 kuleden meydana gelen Spradon Vadi projesinin toplam yatırım bedeli 250 milyon lira. 


Spradon Vadi kapsamında 1.037 konut ve 1 ticari ünite yer alıyor. Spradon Vadi projesinin toplam arsa alanı 42 bin metrekare şeklinde tasarlandı. 


Spradon Vadi de fiyatlar yenilendi! 244 bin TL den başlayan fiyatlarla!


İnşaat alanı 160 bin metrekare olan Spradon Vadi projesinde yer alan dairelerin fiyatları güncellendi. Spradon Vadi'deki daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 düz ve dubleks olarak tasarlandı. 


Spradon Vadi projesinde yer alan dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Kulelerin yanı sıra 5 bloğun bulunduğu Spradon Vadi ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 1 KDV'nin yanı sıra taksitlendirme yapılıyor. 



Spradon Vadi fiyatları 1+1'ler için 244 bin TL'den ve 2+1'ler için 355 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Spradon Vadi projesinde fitness center, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, kapalı otoparklar ve güvenlik bulunuyor. 



Spradon Vadi de fiyatlar yenilendi! 244 bin TL den başlayan fiyatlarla!



Spradon Vadi adres:

Bahçeşehir II. Kısım M.Şelale Cad. 34534 Bahçeşehir / İSTANBUL


Spradon Vadi iletişim

Telefon: 444 58 98

Web adresi: www.spradonvadi.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön