Beyaz Eşya

Spring Water en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  12 Ocak 2023 fiyat listesi

Şebeke sularına artık güven kalmadı, siz de bi su arıtma cihazı istiyorsanız ''Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtma'' cihazı tam size göre olabilir Peki Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtma cihazı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?5 mikronluk gözenekleri aracılığı ile sudaki tortu, pas, yosun, gibi suyun içinde askıda bulunan 5 mikron ölçeğindeki her türlü toz,  çamur, asbest (demir su borularında kullanılan kanserojen madde) gibi kaba malzemeleri filtre ederek temizler

1) Spring 5 Mikron Sediment Filtre

Şebeke suyunun girdiği ilk filtredir. 5 mikronluk gözenekleri aracılığı ile sudaki tortu, pas, yosun, gibi suyun içinde askıda bulunan 5 mikron ölçeğindeki her türlü toz,  çamur, asbest (demir su borularında kullanılan kanserojen madde) gibi kaba malzemeleri filtre ederek temizler.

2) Spring Granül Aktif Karbon Filtre:

Kaba malzemelerden sıyrılıp bu filtreye gelen su, içindeki klor suya kötü koku ve tad veren gazlar kist ağır metallerin bir kısmı ve başka kimyasal maddelerden ayrıştırılır ve bu sayede suyun tadı, rengi ve kokusu düzene girer. Bu rafinasyon hindistan cevizi kabuğunun 800 °C ‘ de oksijensiz bir yerde yakılmasıyla elde edilmiş toz halindeki karbon filtredir. Bir susam büyüklüğündeki aktif karbon taneciği futbol sahasını kaplayacak kadar moneküler yüzeye sahiptir. Bu sayede 0,5 kg’lık aktif karbon 1 ton suyu rafine etmeye yetecek kadar 
yoğun bir malzemedir.

3) Spring Blok Karbon Filtre:

Bu etapta başka aşamalardan sıyrılan 5 mikron ölçeğindeki partiküller blok karbon filtrede muhafa edilir. Hindistan cevizi kabuğu ile kağıdın hamur kıvamına getirilip sıkıştırılmasıyla sağlanır.

 

4) Spring Pentek Ters Ozmoz Membran Filtre 100 GPD:

İlk 3 aşamada kaba tortu ve partiküllerden ayrıştırılan su detaylı rafineye hazır kıvamdadır, ilk 3 filtrenin esas amacı Pentek membran filtresinin işini basitleştirmek, kullanımını uzatmaktır fakat özel bir yapım mebran filtre olan PENTEK Membran filtresi suyun alkali kıvamında hemen hemen hiçbir farklılık yapmaz. Arıtmanın en önemli etabıdır ve cihazımızın “ana” temizleyicisi durumunda olan membran yarı geçirgen bir zar gibi işleyerek, bitkilerin topraktan suyu emdiği gibi suyun içindeki sadece yararlı maddelerin geçmesini kolaylaştırı. Tamamen natureldir. Yüksek basınçla içinden sadece suyu geçirirken, mikron ebatında suda var olan zararlı canlıları, kireci, tortuyu, pası, asbesti, partikülleri ve ağır metalleri tümüyle kıvamında rafine eder.

Membran, reverse osmosis su arıtma sisteminin beynidir. Membran hücre zarına benzer. Ters osmoz hücresel emilim anında görülür. Az yoğunluktan , çok yoğunluğa sıvı haline verilen isimdir. Bu işlem bitki kökleri ile suyun emilmesinin taklit edilmesi ile Membran gözenekleri 8 – 10 angstrom’dur. Angstrom bir ölçü birimidir ve milimetrenin tam 10 milyonda biridir. Bu kadar ufak gözeneklerden yalnızca moleküler bir geçiş sağlanabilir. Bu moleküllerinde 8 – 10 angstrom’dan küçük olması gerekir. 

SPRİNG WATER SU ARITMA CİHAZI  12 OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ


Hepsi burada      : 4.249,15 TL

akakçe            : 3.725,00 TL

 

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 12 Ocak 2023 tarihinde saat :00:43'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.76 Türk Lirası, euro 20.19 Türk Lirası, altının gramı ise 1132 Türk Lirası değerinde.

Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  11 Ocak 2023 fiyat listesi

Vestel NF52101 No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  11 Ocak 2023 fiyat listesi

Carrefour'dan Toshiba televizyonlara kampanya! Yüzde 16 indirimi kaçırma... 11 Ocak 2023 fiyat listesi