27 / 04 / 2024

SRM Gayrimenkul kurumsal yapılanmasını tamamladı!

SRM Gayrimenkul kurumsal yapılanmasını tamamladı!

Yüksek yaşam kalitesinin prestijli bir kimlik ile bütünleştiği tüm yaşam alanları ve gayrimenkul projelerinde, hayatın her alanına değer katmayı amaçlayarak yoluna devam eden SRM kurumsal yapılanmasını tamamladı



SRM"in ana faaliyet konuları; Entegre Tesis Yönetim ve İşletmeciliği, Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Organizasyonları, Mülk Yönetimi ve Kiralama Operasyon Yönetimi olarak sıralanabilir.

Güçlü bilgi ve teknolojisi altyapısına yatırım yaparak sürekli iyileşme ve   sürdürülebilir performans için gelişimini sürdürecek olan şirket, dinamik organizasyon yapısıyla SRM olarak kesintisiz hizmete hazır durumda. Yönetim Ofislerinin bulunduğu Innovia 1. Etap AVM bloğu 2. Katta kapılarını tüm değerli site sakinlerine ve kat maliklerine açıktır, ve ziyaretçileriyle en kısa zamanda buluşmayı arzuluyor...

SRM, profesyonel entegre tesis ve mülk yönetimi, konut, toplu konut ve siteler ile tüm ticari tesislerde; ihtiyaç odaklı, verimlilik doğuran, eksiksiz, yüksek kalite standartlarında yönetim ve işletmecilik hizmetlerini planlar, geliştirir ve uygular.

Sahip olduğu bilgi birikimi, sektörel tecrübe, modern teknoloji ve sürekli gelişen insan kaynakları sayesinde, hem gayrimenkul yatırımcıları hem de kullanıcılar için maksimum artı değer doğuran uygun maliyetli çözümlere sahip. Müşterilerin önceliklerini ve vazgeçilmez değerlerini en az onlar kadar önemseyerek kalıcı fayda ve istikrarı güvence altına alıyor.

çalışma tarzı ile ön plana çıkan hizmet anlayışları ve kurumsal kültürün yapıtaşlarını; alanında uzman ve kaliteli personel, güçlü ekip dinamiği, yenilikçilik ve kesintisiz gelişim mücadelesi oluşturmakta.


Geri Dön