Otomobil

SsangYong Korando'ya bir kuruş zam yapılmadı! Geçen ay neyse o! 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

SsangYong Kolando Aralık ayı fiyatı açıklandı. SsangYong Korando'ya bu ay da zam yapılmadı. SsangYong Korando'nun fiyatı nedir? İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi... SsangYong Korando'ya bu ay da zam yapılmadı

SsangYong Kolando Aralık ayı fiyatı açıklandı. SsangYong Korando'ya bu ay da zam yapılmadı. SsangYong Korando, Kore sağlamlığı ve teknolojisini en iyi SUV ve sedanlarla birleştiren bir deneyim sunuyor. Şimdiye kadar üretilmiş en gelişmiş Korando modeli, yetenekleri ile göz dolduruyor.

 

Apple CarPlay ve Android Auto sistemleri sayesinde akıllı telefonunuzu ekran ile senkronize edebilir, menülere sesle veya dokunarak erişebilirsiniz. Geri görüş kamerası, aracınızın arkasında neler olup bittiğini ayrıntılı olarak görmenizi sağlar. En son teknoloji ile yapılan 10,25 inçlik Ghost saat kadranı, sürüş bilgilerinizi her zaman kontrol altında tutmanızı sağlar ve gündüz/gece ekranı değiştirme, görmeyi ve kullanmayı kolaylaştırır.

Şeritten Ayrılma Uyarısı (LDW) sistemi, araç, aracın hareket ettiği şeritten sinyalsiz bir ayrılma algıladığında sürücüyü uyarmak için ön kamera modülünü kullanır.

LKA teknolojisi, sinyal olmadan şerit değiştirme girişimlerini algılar ve aracı şeritte tutmak için elektrikli direksiyonu otomatik olarak düzeltir.

SDA işlevi, hızınızı ve takip mesafenizi sürekli olarak izler ve öndeki araçla güvenli bir takip mesafesini korumadığınız takdirde sesli bir uyarı verir.

DAA, sürücü davranışını sürekli olarak izler ve sürücü yorgunluğu belirtileri tespit ederse, sürücüyü mola vermesi için uyarmak için sesli uyarılar kullanır.

Dik bir yokuşta HDC işlevi etkinleştirildiğinde, araç otomatik olarak daha düşük bir vitese geçer, frene basar ve yokuş aşağı güvenli ve yavaş iner. Aisin'in dünyanın en iyi araç içi ekipmanlarından biri olarak kabul edilen 6 vitesli otomatik şanzımanı, en iyi yakıt ekonomisini ve yumuşak, sessiz vites geçişlerini sunar.

SsangYong Korando'nun fiyatı nedir? İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

 

SANGYONG YENİ KORANDO 17 ARALIK 2022 FİYAT LİSTESİ

Limited Benzinli 1.5 Turbo 4X2 Otomatik 2022 Model Tavsiye Edilen
Anahtar Teslim Liste Fiyatı: 
895 bin Türk Lirası
 
Platinum Benzinli 1.5 Turbo 4X2 Otomatik 2022 Model Tavsiye Edilen
Anahtar Teslim Liste Fiyatı: 
1 milyon 5 bin Türk Lirası
 
Platinum Dizel 1.6 4x2 Otomatik 2022 Model Tavsiye Edilen
Anahtar Teslim Liste Fiyatı:  
1 milyon 105 bin Türk Lirası
 

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.ssangyong.com.tr/fiyat-listesi

EDİTÖR NOTU: Bu haber 16 Aralık 2022 tarihinde saat 04:57'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.64 Türk Lirası, euro 19.83 Türk Lirası, altının gramı ise 1067 Türk Lirası değerinde.

Jaguar I-Pace`e geçen ay 157 bin bu ay 43 bin lira zam geldi! 16 Aralık 2022 fiyat listesi...
Yılbaşı hediyeniz Altınbaş'tan olsun! Zümrüt yüzüklere yüzde 40'a varan indirim! 16 Aralık 2022 fiyat listesi...
Huawei Nova 10'a Teknosa'dan 2.600 TL indirim! 16 Aralık 2022 fiyat listesi...