Otomobil

SsangYong Korando'ya Kasım'da zam yapılmadı! 26 Kasım 2022 fiyat listesi...

SsangYong Korando Kasım ayı fiyatı açıklandı. SsangYong Korando, Kore sağlamlığı ve teknolojisini en iyi SUV ve sedanlarla birleştiren bir deneyim sunuyor. Peki, SsangYong Korando fiyatları ne kadar? İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesi...SsangYong Korando, Kore sağlamlığı ve teknolojisini en iyi SUV ve sedanlarla birleştiren bir deneyim sunuyor

SsangYong Korando Kasım ayı fiyatı açıklandı. SsangYong Korando, Kore sağlamlığı ve teknolojisini en iyi SUV ve sedanlarla birleştiren bir deneyim sunuyor. Şimdiye kadar üretilmiş en gelişmiş Korando modeli, yetenekleriyle göz dolduruyor.

Apple CarPlay ve Android Auto sistemleri sayesinde akıllı telefonunuzu ekran ile senkronize edebilir, menülere sesli komutlarla veya dokunmatik olarak erişebilirsiniz. Geri görüş kamerası sayesinde aracınızın arkasında neler olduğunu detaylı olarak görüntüleyin. En son teknoloji ile üretilen 10,25 inçlik hayalet saat yüzü, sürüş bilgilerinize her an hakim olmanızı sağlar ve gündüz/gece ekranı değiştirme, görmeyi ve kullanmayı kolaylaştırır.

Şeritten Ayrılma Uyarısı (LDW) sistemi, aracın hareket ettiği şeritten sinyalsiz bir ayrılma algıladığında sürücüyü uyarmak için bir ön kamera modülü kullanır.

LKA teknolojisi, sinyal olmadan şerit değiştirme girişimini algılar ve aracın şeridinde kalmasına yardımcı olmak için elektrikli direksiyonu otomatik olarak düzeltir.

Hızı ve mesafeyi sürekli izleyen SDA işlevi, öndeki araçla güvenli bir takip mesafesinin sağlanmaması durumunda sesli bir uyarı verir.

Sürücünün davranışını sürekli olarak izleyen DAA, sürücü yorgunluğu belirtileri tespit etmesi durumunda sürücüyü mola vermesi konusunda uyarmak için sesli uyarılar kullanır.

Dik bir yokuşta HDC işlevi etkinleştirilirse, araç otomatik olarak daha düşük bir vitese geçer, frene basar ve güvenli ve yavaş bir şekilde iner. Dünyanın en iyi otomobil donanımı olarak kabul edilen kanıtlanmış AISIN 6 vitesli otomatik şanzıman, maksimum yakıt ekonomisi sunar ve sorunsuz, sessiz vites geçişlerine olanak tanır.

Peki, SsangYong Korando fiyatları ne kadar? İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesi...

SANGYONG YENİ KORANDO 26 KASIM 2022 FİYAT LİSTESİ

Limited Benzinli 1.5 Turbo 4X2 Otomatik 2022 Model Tavsiye Edilen
Anahtar Teslim Liste Fiyatı: 
895 bin Türk Lirası
 
Platinum Benzinli 1.5 Turbo 4X2 Otomatik 2022 Model Tavsiye Edilen
Anahtar Teslim Liste Fiyatı: 
1 milyon 5 bin Türk Lirası
 
Platinum Dizel 1.6 4x2 Otomatik 2022 Model Tavsiye Edilen
Anahtar Teslim Liste Fiyatı:  
1 milyon 105 bin Türk Lirası
 

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.ssangyong.com.tr/fiyat-listesi

EDİTÖR NOTU: Bu haber 26 Kasım 2022 tarihinde saat 03:55'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.59 Türk Lirası, euro 19.40 Türk Lirası, altının gramı ise 1051 Türk Lirası değerinde.

Auidi RS Q3 Sportback ne kadar? En ucuz Auidi RS Q3 Sportback kaç TL? İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesi...
Audi Q3 Sportback fiyatları ne durumda? İşte Audi Q3 Sportback 26 Kasım 2022 fiyat listesi
Mercedes-AMG CLA Shooting Brake'de şoke eden kasım ayı fiyatları... İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesi...