Otomobil

SsangYong Torres fiyatları açıklandı! İşte 17 Haziran 2023 fiyat listesi!

Türkiye'deki fiyat listelerine eklenen SsangYong Torres, geçtiğimiz yıl tanıtılmıştı ve artık satışa sunulma aşamasına geldi.  Peki, Torres fiyatı ne kadar? İşte detaylar... Geçtiğimiz yıl duyurusu yapılan ve merakla beklenen bu araç, artık satışa sunulma aşamasına geldi

SsangYong, Türkiye pazarına yeni bir model olan SsangYong Torres'i sonunda getirdi. Geçtiğimiz yıl duyurusu yapılan ve merakla beklenen bu araç, artık satışa sunulma aşamasına geldi. SsangYong Türkiye, Torres'in fiyatlarını ve özelliklerini sonunda açıkladı.

Peki, SsangYong Torres özellikleri neler? Torres fiyatı ne kadar? İşte detaylar...
 

Yeni SsangYong Torres, etkileyici bir performans sunan 1.5 GDI turbo benzinli motorla donatılmış. Bu motor, 163 beygir gücü ve 280 Nm maksimum tork üretebiliyor. Üçüncü nesil 6 vitesli AISIN otomatik şanzıman, gücü versiyona bağlı olarak ön tekerleklere veya dört tekerleğe birden iletiyor. Torres'in son hızı ise 191 km/s olarak belirlendi. Yakıt ekonomisi açısından da dikkat çeken bir performansa sahip olan araç, ortalama olarak 8,5 - 9 litre arasında yakıt tüketiyor.

Torres, 4700 mm uzunluğa, 1890 mm genişliğe ve 1710 mm yüksekliğe sahip bir SUV modeli olarak karşımıza çıkıyor. Bu ölçümlerle, Torres'in yeni Korando ve XLV'den daha büyük bir araç olduğunu söyleyebiliriz. Aracın 4x2 versiyonu 1528 kg ağırlığa sahipken, 5 kişilik konfigürasyonda 703 litre bagaj hacmi sunuyor. Arka koltuklar yatırıldığında ise bu alan 1662 litreye kadar genişletilebiliyor. Yüksek performanslı 235/55R lastikler ve 20 inç jantlar, Torres'in dikkat çeken görünümünü tamamlıyor.

SsangYong Torres, geniş bir yelpazede sunduğu özelliklerle dikkatleri üzerine çekiyor. Araçta çok noktadan bağlantılı bağımsız arka süspansiyon, elektrikli açılır tavan, ısıtmalı yan aynalar, LED arka stoplar, ön-arka park sensörleri, geri görüş kamerası, elektrikli bagaj kapağı, elektrokrom iç dikiz aynası, ambiyans aydınlatma, hız sabitleyici, anahtarsız giriş ve çalıştırma gibi birçok konfor ve güvenlik özelliği bulunuyor.

Torres'in iç mekanında ise sürücü ve yolcular için bir dizi konfor ve teknoloji detayı sunuluyor. Araçta 8 yönlü elektrikli ve hafızalı sürücü koltuğu, yağmur sensörü, çift bölgeli iyonizerli otomatik klima, ısıtmalı ve soğutmalı ön koltuklar, ısıtmalı arka koltuklar, Android Auto ve Apple CarPlay uyumlu bir multimedya sistemi gibi özellikler bulunuyor. Ayrıca kör nokta uyarı sistemi, park asistanı, uzun far asistanı, şeritten çıkış uyarısı, şerit koruma asistanı ve bağımsız acil fren sistemi gibi güvenlik donanımları da araçta yer alıyor.

SSANGYONG TORRES 17 HAZİRAN 2023 FİYAT LİSTESİ!

 Torres 2023 Model Tavsiye Edilen
Anahtar Teslim Liste Fiyatı
4x2 1.5 GDI Turbo ₺2.160.000 4x4 1.5 GDI Turbo ₺2.360.000

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.ssangyong.com.tr/

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 17 Haziran 2023 tarihinde saat 01:21'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.55 Türk Lirası, euro 25.77 Türk Lirası, altının gramı ise 1493 Türk Lirası değerinde.,

Volkswagen Golf R Haziran ayı fiyatı dudak uçuklattı! Fiyatı görenler şok oldu
Jaguar F-Type fiyatlar tırmanıyor: Tam 1 milyon 813 bin 864 TL zam geldi!
Renault Express Combi'de fiyatlar 97 bin TL arttı, 36 ay vadeli finansman imkanı geldi!
Toyota Camry modeli de kurlardan nasibini aldı; Fiyatı tam 346 bin 350 TL arttı