Kent Haberleri

SSK, BağKur 1 Ocak 2023 zammı tek tek hesaplandı! En düşük maaşları duyanın ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakın

Milyonlarca kişinin beklediği SSK, BağKur 1 Ocak 2023 zammı tek tek hesaplandı. En düşük maaşları duyanın ağzı tam 1 karış açık kaldı... Hemen bakın...Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, emekli zammını merak eden milyonlarca vatandaş "1 Ocak 2023 Ocak zammı ile SSK Bağkur en düşük ve en yüksek emekli maaş zammı ne kadar olacak?" sorusunun cevabını arıyor

Yılda iki defa olacak şekilde Ocak ve Temmuz aylarında verilen emekli zammı için araştırmalar da başladı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, emekli zammını merak eden milyonlarca vatandaş "1 Ocak 2023 Ocak zammı ile SSK Bağkur en düşük ve en yüksek emekli maaş zammı ne kadar olacak?" sorusunun cevabını arıyor. 

Verilen detaylara göre, emekli zammı verileri enflasyon rakamları doğrultusunda netlik kazanıyor ve şu ana kadar 4 aylık veri açıklandı. 

Milyonlarca kişinin beklediği SSK, BağKur 1 Ocak 2023 zammı tek tek hesaplandı. En düşük maaşları duyanın ağzı tam 1 karış açık kaldı... Hemen bakın...

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞINA YÜZDE 133 ZAM

Sabah gazetesinin aktardığı detaylara göre, Temmuz sonrası emekli zammı 6 aylık enflasyon oranı olan yüzde 42,35 oranında artış yapıldı. Yine verilen detaylara göre, SSK ve Bağ-KUR emeklisi aldığı yüzde 42,35 zam oranı ile en düşük 3 bin 500 liradan maaş almaya başladı.

Ocak zammı ile en düşük emekli maaşı 1.500 TL'den 2 bin 500 TL'ye çıkmıştı, Temmuz ayında yüzde 66 oranı üzerine alınan yüzde 42,35 emekli maaş zammı ile toplamda yüzde 133 zam almış oldu.

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: GELİRLER CİDDİ ŞEKİLDE ARTACAK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret, memur, emekli maaşları ve tüm kesimlerin gelirlerini etkileyecek ödemelerin yıl başında ciddi şekilde yükseltileceğine değinerek, enflasyonun yol açtığı refah kaybının da aşama aşama giderileceğini bildirdi.

Milyonlarca kişinin beklediği SSK, BağKur 1 Ocak 2023 zammı tek tek hesaplandı. En düşük maaşları duyanın ağzı tam 1 karış açık kaldı... Hemen bakın...

EN DÜŞÜK MAAŞLARI DUYANIN AĞZI TAM 1 KARIŞ AÇIK KALDI

Aktarılan son dakika detaylarına göre, resmi olarak açıklanan 4 aylık enflasyon rakamları sonrasında 3 bin 500 TL olan en düşük emekli maaşı yaklaşık 3 bin 700-3 bin 800 TL sınırına yaklaştı.

Yine verilen detaylara göre, yıl sonu beklenti anketlerinin gerçekleşmesi halinde emekli maaşı için yüzde 20-23 aralığında zam oranı hesaplanırken 4 bin TL - 4 bin 500 rakamları ön plana çıkmış oldu.

Milyonlarca sürücüye soğuk duş! Son dakika rakamlarını gören inanamadı! Shell, Opet, Total 3 Aralık 2022 fiyat listesi!

Asgari ücret 1 Ocak 2023 zammında kırmızı çizgi belli oldu! Bu rakamı duyan resmen donup kaldı! Hemen siz de bir bakın!

Gram altının 7 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Bu rakamı duyanın nutku tutuldu! Hemen bir bakın!