Kent Haberleri

SSK, BağKur emekli ikramiyelerinde peş peşe yeni yıl müjdesi! Bu tarihi duyan emeklinin resmen ağzı kulaklarına vardı

SSK, BağKur, Emekli Sandığı ikramiyelerinde yeni yıl müjdesi! Bu tarihi duyan emeklinin resmen ağzı kulaklarına vardı...Hemen bakın...Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgiye göre, milyonlarca SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur emeklisinin ikramiye beklentisi de yılın son ayıyla beraber arttı

Milyonlarca emekli yılbaşı ikramiyesi verilecek mi sorusunun cevabı ile ilgili araştırmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgiye göre, milyonlarca SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur emeklisinin ikramiye beklentisi de yılın son ayıyla beraber arttı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 2018 yılı Ramazan'dan itibaren Ramazan ve Kurban bayramlarında emekli vatandaşlara verilen ikramiyeler için tüm dikkatler şu an için 31 Aralık 2022 tarihi öncesine çevrildi. 

Milyonlarca emeklinin yüzünü güldüren emekli ikramiyeleri yılda iki kez olmak 1.100 TL olarak sadece bayramlardan önce emeklilerin hesaplarına yatırılmış oluyor.

SSK, BağKur, Emekli Sandığı ikramiyelerinde yeni yıl müjdesi! Bu tarihi duyan emeklinin resmen ağzı kulaklarına vardı...Hemen bakın...

Hürriyet'te yer alan habere göre, emekli vatandaşlara yılbaşı ikramiyesi verilecek mi sorusu milyonlarca emeklinin de gündemindeki yerini de koruyor.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, 2021 yılı Ramazan Bayramından itibaren 1.100 TL şeklinde ödenen emekli ikramiyelerinin yılbaşında ödenip ödenmeyeceği, aralık ayıyla birlikte de merak ediliyor. Yeni yıla girmeye 10 gün gibi bir zaman kala emekliler de ikramiye alıp alamacayacağını merak ediyor. 

13 milyon emeklinin gündeminden düşmeyen ikramiyeler ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından emeklilerin hesaplarına yatırılan emekli ikramiyesi dini bayramlarda veriliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının yılbaşında emekli ikramiyesine yönelik bir çalışması şu an için bulunmuyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, her sene Ramazan ve Kurban Bayramlarından önce ödenecek bayram ikramiyesi, başvuru şartı olmaksızın gelir aylık aldıkları bankalar aracılığı ile veriliyor.

SSK, BağKur, Emekli Sandığı ikramiyelerinde yeni yıl müjdesi! Bu tarihi duyan emeklinin resmen ağzı kulaklarına vardı...Hemen bakın...

EMEKLİLERE YENİ YIL MÜJDESİ

Verilen detaylara göre, senede iki defa olmak üzere bayramlarda milyonlarca emekliye 1100 Türk Lirası bayram ikramiyesi ödeniyor. Yılbaşı için yani 31 Aralık 2022 tarihine kadar emekli ikramiyesinin verileceğine dair şu an için herhangi bir resmi bir açıklama yapılmadı.

BU TARİHİ DUYAN EMEKLİNİN RESMEN AĞZI KULAKLARINA VARDI

Emekli ikramiyeleri ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, 2018 yılından itibaren emekli vatandaşlara Kurban ve Ramazan Bayramı öncesinde ikramiye veriliyor. Bu sene için söz konusu ikramiye ücretleri değişmedi ve emekli hesaplarına 1100 lira yatırıldı.

Yeni yılda Diyanet İşleri Başkanlığı dini günler takvimine göre merakla beklenen Ramazan Bayramı 21 Nisan 2023'te başlayacak. Ödeme tarihleri şu an için henüz netleşmezken geçtiğimiz bayramda ödemeler, bayramdan 4 gün kadar önce başlamıştı. Bu sene de yine aynı şekilde olması bekleniyor.

Emeklilerin 1 Ocak 2023 zammı az önce peş peşe hesaplandı! En düşük emekli maaşını duyanların resmen aklı başından gitti

Emekli promosyonunda resmen tüm ipler koptu! Ziraat, Vakıfbank, Halkbank bir bir duyurdu! Kimliğini kapanlar koştu!

Asgari ücret 1 Ocak 2023 zammında resmen nefesler tutuldu! Bir bir hesaplanan rakamları gören neye uğradığını şaşırdı!