Kent Haberleri

SSK, BağKur, Emekli Sandığı 1 Ocak 2023 zammı tek tek hesaplandı! Rakamı duyan emeklinin nutku tutuldu! Hemen bir bakın!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı 1 Ocak 2023 zamları resmen tek tek hesaplandı! Çıkan rakamı duyan emekliler inanamadı! Hemen siz de bir bakın...Hem asgari ücret, hem de emekli zamları ile ilgili gelişmeler peş peşe açıklanıyor

2022 yılının sonlarına yaklaştığımız şu günlerde maaşlara gelecek zamlar da pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Hem asgari ücret, hem de emekli zamları ile ilgili gelişmeler peş peşe açıklanıyor. 

Milyonlarca emekli yeni yılda emekli zammı ne kadar olacak, 1 Ocak 2023 emekli zammı belli oldu mu? 2023 Emekli maaşı zam oranı ne kadar olacak gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. 

SSK, BağKur, Emekli Sandığı 1 Ocak 2023 zamları resmen tek tek hesaplandı! Çıkan rakamı duyan emekliler inanamadı! Hemen siz de bir bakın...

Milliyet'in aktardığı detaylara göre, her sene olduğu gibi bu yıl da emekli maaşına zam durumu en çok merak edilenler arasında bulunuyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 2023 yılına girmemize çok kısa bir zaman kala yeni yılda emekli zammı ne kadar olacak, 1 Ocak 2023 emekli zammı belli oldu mu? 2023 Emekli maaşı zam oranı ne kadar olacak gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. 

1 OCAK 2023 EMEKLİ ZAMMI NE ZAMAN BELLİ OLACAK? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından ekim ayı enflasyon oranının açıklanması ile beraber maaş zamları da netleşmeye başladı. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, emekli maaşlarının kesin zam oranı kasım ve aralık ayının verilerinin açıklanmasıyla netleşmiş olacak.

SSK, BağKur, Emekli Sandığı 1 Ocak 2023 zamları resmen tek tek hesaplandı! Çıkan rakamı duyan emekliler inanamadı! Hemen siz de bir bakın...

1 OCAK 2023 EMEKLİ ZAMMI NE KADAR OLACAK?

Milyonklarca kişiyi ilgilendiren emekli zammı ile ilgili olarak önemli açıklamalar yapan Muhammet Bayram zamlara göre emekli maaşlarını de tek tek hesapladı.

Muhammet Bayram tarafından yapılan açıklamaya göre, en düşük maaşı alan SSK emeklilerinin bu yılın Temmuz ayı itibarıyla 3 bin 500 Türk Lirası aldığını düşünürsek yüzde 20 artış yapılması halinde alacakları maaşın maaş 4 bin 200 Türk Lirası olduğunu söyledi.

Eğer en düşük emekli maaşı yüzde 25 oranında artarsa 4 bin 375 Türk Lirası, eğer yüzde 30 olursa 4 bin 550 Türk Lirası, yüzde 35 olursa 4 bin 725 Türk Lirası, yüzde 40 artış oranında artarsa 4 bin 900 Türk Lirası'na yükselmiş olacak.

Yine verilen detaylara göre, en düşük emekli maaşının 3 bin 500 Türk Lirası'na çıkarılmasıyla beraber bir kısım artış sağlanmıştı. Fakat çeşitli sendikaların talepleri de en düşük emekli maaşının asgari ücret düzeyinde olması şeklindeydi. Muhammet Bayram yaptığı açıklamada bununla ilgili de bakanlıkların çalışma yapacağını düşündüğünü sözlerine ekledi.

Gram altının geleceği rakamlar tek tek açıklandı! Altını olanların resmen nutku tutuldu! Hemen bu rakama göz atın!

Asgari ücret hesaplamalarında 7 şiddetinde deprem! 1 Ocak 2023 asgari ücret zammı tek tek hesaplandı! Hemen bir bakın!

Gram altın haftaya bu rakama gelecek! Altının Efendisi açıkladı, rakamı duyan resmen donup kaldı! Hemen siz de bir bakın