Kent Haberleri

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine müjde! Emekli Temmuz 2023 zammıyla tüm rakamlar yenilendi! Maaşlar rekora koşuyor!

Temmuz ayı itibariyle, SSK ve Bağ-Kur emeklileri için uzun bir süredir beklenen zam müjdesi sonunda geldi. Emekli maaşlarında rekor bir artış gerçekleştirilecek. Yeni emekli maaş tablosu da açıklandı ve emeklilere yapılacak ödeme miktarları belirlendi. İşte, emeklilere ödenecek tutarlar... Yeni maaş tablosu açıklandı ve emeklilere yapılacak ödeme tutarları belirlendi

SSK ve Bağ-Kur emeklileri için sevindirici bir haber var! Temmuz ayından itibaren emekli maaşlarında rekor artışlar yapılacak. Yeni maaş tablosu açıklandı ve emeklilere yapılacak ödeme tutarları belirlendi.

Uzun süredir beklenen Temmuz zamlarıyla ilgili açıklamalar ardı ardına gelmeye başladı. Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanacak enflasyon rakamları için Temmuz tarihi işaret edildi. Bu enflasyon rakamlarına göre emekli maaşlarına zam yapılacak ve rakamlar nihayet netleşti. İşte emeklilere yapılacak ödeme tutarları...

Zam oranları enflasyona göre belirlenecek. SGK ve Bağ-Kur emeklileri tarafından merakla beklenen Temmuz zamlarıyla ilgili açıklamalar peş peşe yapılmaya devam ediyor. Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıklayacağı enflasyon rakamlarıyla birlikte 16 milyon emeklinin maaşı kesinlik kazanacak. Verilerin netleşmesiyle birlikte zam oranının maaşlara yüzde 15,26 olarak yansıyacağı belirtiliyor. Merkez Bankası'nın Haziran ayı enflasyon rakamlarının yüzde 2,86 olduğu göz önüne alınarak 6 aylık enflasyonun yüzde 18 olacağı tahmin ediliyor.

Zam oranları belirginleşiyor. Temmuz zamlarını dört gözle bekleyen emekliler için haberler gelmeye devam ediyor. Şu ana kadar yüzde 18,49 zam tahminleri yapılırken, 6 aylık enflasyonun yüzde 18,49 olarak maaşlara yansıması bekleniyor. 6 aylık enflasyon rakamlarına göre emeklilerin maaşlarına yansıyacak zam tutarları şu şekildedir:

7500 TL maaş alan emekliye yüzde 18,49 zamla birlikte maaş 8.886,75 TL olacak.
7.600 TL maaş alan emekliye yüzde 18,49 zamla birlikte maaş 9.005,24 TL olacak.
7700 TL maaş alan emekliye yüzde 18,49 zamla birlikte maaş 9.123,73 TL olacak.
7.800 TL maaş alan emekliye yüzde 18,49 zamla birlikte maaş 9.242,22 TL olacak.
7900 TL maaş alan emekliye yüzde 18,49 zamla birlikte maaş 9.360,71 TL olacak.
8000 TL maaş alan emekliye yüzde 18,49 zamla birlikte maaş 9.479,20 TL olacak.

Maaşlara refah payı eklenecek. Emekliler için belirlenen zam oranlarına ek olarak maaşlara refah payının da ekleneceği açıklandı. Bu refah payının maaşları rekor seviyelere taşıyacağı düşünülüyor. Ayrıca, zamların yanı sıra seyyanen zamların da maaşları olumlu yönde etkileyeceği belirtildi. Bu kapsamda, en düşük emekli maaşının 10.000 TL olması bekleniyor."

Ziraat Bankası'ndan aylık 366 TL taksitle bayram kredisi!
Perpa: İstanbul'un labirent benzeri ticaret merkezi, çözmesi zor bir şehir!
Aile Bakanlığı'ndan flaş zam kararı! Bu parayı almak isteyenler hemen baksın!