Kent Haberleri

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Haziran maaşı ne zaman yatacak? Emekliler dikkat! Kurban Bayramı öncesi maaş verilecek mi?

Milyonlarca emekli maaşların Kurban bayramı öncesinde yatıp yatmayacağını merak ediyor. Peki SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Haziran maaşı ne zaman yatacak?  Milyonlarca emekli maaşların Kurban bayramı öncesinde yatıp yatmayacağını merak ediyor

Haziran ayına kısa bir süre kalmasının ardından emekli maaşı ödeme tarihleri sık sık araştırılmaya başladı. Milyonlarca emekli maaşların Kurban bayramı öncesinde yatıp yatmayacağını merak ediyor. 

Kurban Bayramı bu sene 28 Haziran-1 Temmuz arasına denk geliyor. Dini bayram günlerinde emeklilere ikramiye verilirken, maaşlar da daha erken hesaplara yatırılıyor. 

SSK ve Bağ-Kur emeklileri, Kurban bayramı nedeniyle emekli maaşlarının hangi tarihte yatırılacağını merakla araştırılıyor. 

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Haziran maaşı ne zaman yatacak? Emekliler dikkat! Kurban Bayramı öncesi maaşlar verilecek mi? 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; geçtiğimiz Ramazan Bayramı öncesinde emekli maaşları 14 Nisan tarihinden itibaren ödenmeye başlanmıştı. 

Bu sene Kurban Bayramının birinci günü 28 Haziran Çarşamba gününe, son günü de 1 Temmuz gününe denk geliyor. 

Çeşitli kurumlardan emekli olan milyonlarca vatandaş, maaş ödemelerinin Haziran ayında erken yatıp yatmayacağını araştırıyor. 

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Haziran maaşı ne zaman yatacak? Emekliler dikkat! Kurban Bayramı öncesi maaşlar verilecek mi? 

2023 HAZİRAN EMEKLİ AYLIĞI ERKEN Mİ YATIRILACAK? 

2023 yılında Kurban Bayramının ilk günü Haziran ayının son günlerine denk geliyor. Geçtiğimiz dini bayramlarda emekli aylıkları, bayramdan önce hesaplara yatırılmıştı. 

Emekli maaşı ödemeleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca hesaplara yatırılıyor.

Bu sene henüz emekli maaşlarının erken yatıp yatmayacağı ile ilgili resmi bir açıklama yapılması. Bu nedenle emekli maaşlarının Haziran ayında öne çekilip çekilmeyeceği ile ilgili henüz kesin bir bilgi yok.

Ancak, Sabah Gazetesi'nin aktardığında göre; emekli bayram ikramiyelerinde bir artış yaşanması gündeme geldi. Bu kapsamda, emekli bayram ikramiyesinin 28 Haziran Kurban Bayramı öncesi 2 bin 500 ile 3 bin lira seviyesine çıkması öngörülüyor.  

2. tur sandık görevli ücreti hesaplara ne zaman yatacak? Seçim sandık görevli ücreti ne kadar?

Elinde altını olanlar hemen baksın! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 altın fiyatları

Dul ve yetim aylıklarına Temmuz 2023 zammı var mı? Dul ve yetim aylığı ne kadar olacak? İşte son dakika rakamları!