30 / 04 / 2024

SSK ve BAĞ-KUR'lulara Eylül 2023 müjdesi! Paralar peş peşe yatırılıyor, hemen hesaplarınıza bakın!

SSK ve BAĞ-KUR'lulara Eylül 2023 müjdesi! Paralar peş peşe yatırılıyor, hemen hesaplarınıza bakın!

SSK ve BAĞ-KUR'lulara peş peşe ödeme müjdesi geldi... Bu tarihlerde acilen hesaplarınızı kontrol edin...



Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren emekli maaşı ara düzenleme tartışmalarının sık sık gündeme geldiği, şu günlerde eylül ayı maaşlarının hesaplara ne zaman yatırılacağı da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. 

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Sosyal Güvenlik Kurumu SSK’lılar ve Bağ- KUR’lular için belirlenen Eylül 2023 maaş tarihlerini peş peşe açıkladı.

SSK ve BAĞ-KUR'lulara hemen hesaplarınıza bakın...İşte tek tek açıklanan o tarihler...

SSK ve BAĞ-KUR lulara Eylül 2023 müjdesi! Paralar peş peşe yatırılıyor, hemen hesaplarınıza bakın!
 
Medyabar'da yer alan habere göre son dönemlerde sık sık gündeme gelen ve merakla beklenen en düşük emekli maaşının ara düzenleme ile birlikte 10 bin Türk Lirası seviyelerine çıkartılması beklenirken Eylül 2023 ödemeleri de gündeme bomba gibi düştü.

Söz konusu konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre 2023 yılının Eylül ayının artık ikinci yarısına geçtiğimiz şu günlerde merakla beklenen emekli maaşı ödemelerinin hangi tarihlerde verileceği de arama motorlarında sık sık araştırılmaya başlandı.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Sosyal Güvenlik Kurumu, maaş ödemelerine yönelik olan sorgulamalar yapan emekliler için bir son dakika açıklaması geldi.

SSK ve BAĞ-KUR'lulara peş peşe ödeme müjdesi geldi... Bu tarihlerde acilen hesaplarınızı kontrol edin...

EMEKLİLER BU TARİHLERE DİKKAT

Gündemden düşmeyen emekli maaş düzenlemeleri için geri sayım hız kesmeden sürerken, emekli maaşlarının ne zaman yatacağı ile ilgili olarak Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan da açıklama geldi. 

Paylaşılan detaylara göre, milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen emekli maaşı Eylül 2023 ödemeleri tahsis numaralarının son rakamlarına göre veriliyor.

EMEKLİ MAAŞLARI NE ZAMAN YATACAK?

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun yaptığı son dakika açıklamasına göre, merakla beklenen Eylül 2023 maaş ödemeleri tahsis numaralarının son rakamlarına bağlı şekilde farklı tarihlerde hesaplara yatırılmış olacak.

SSK ve BAĞ-KUR lulara Eylül 2023 müjdesi! Paralar peş peşe yatırılıyor, hemen hesaplarınıza bakın!

Peki emekli maaşları Eylül 2023 hesaplara ne zaman yatırılacak?

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, tahsis numarasının son rakamı 9 rakamı ile biten vatandaşlar maaşlarını Eylül ayının 17’sinde, tahsis numarasının son rakamı 7 ile bitenler maaşlarını Eylül ayının 18’inde, tahsis numarasının son rakamı 5 ile bitenler Eylül ayının 19’unda, tahsis numarasının son rakamı 3 ile bitenler Eylül ayının 20’sinde, tahsis numarasının son rakamı 1 ile bitenler Eylül ayının 21’inde, tahsis numarasının son rakamı 8 ile bitenler Eylül ayının 22’sinde, tahsis numarasının son rakamı 6 ile bitenler Eylül ayının 23’ünde, tahsis numarasının son rakamı 4 ile bitenler Eylül ayının 24’ünde, tahsis numarasının son rakamı 2 ile bitenler Eylül ayının 25’inde ve 0 ile bitenler ise 26’sında maaşlarını çekebilecek.

Bağ- KUR’lular için açıklanan ödeme takvimine göre, tahsis numarasının sonu 9,7 ya da  5 ile biten vatandaşlar Eylül ayının ayın 25’inde, 3 ya da 1 ile biten vatandaşlar Eylül ayının 26’sında, 4, 6 veya 8 ile biten vatandaşlar Eylül ayının 27’sinde, 2 ya da 0 ile bitenler Eylül ayının 28’inde maaşlarını alabilecek.

TOKİ Isparta projesi için start verdi! Sütçüler'e 124 yeni konut geliyor!

7.500 TL'lik emekli maaşlarında son dakika! Yeni zam için tarih verildi! 

Evde bakım maaşı resmen değişiyor! Hemen hesaplara yatırılacak olan bu yeni maaşlara bakın!


Geri Dön