Genel

Star City Alışveriş Merkezi açıldı!

Boyner ve Yıldız Holding ortaklığıyla hayata geçirilen Star City AVM projesi outlet konseptiyle müşterilerine 'merhaba' dedi

Açılışı bugün yapılan toplam 35 bin metrekarelik alana kurulan Star City AVM'nin inşaat alanı 134 bin metrekare. Öncüoğlu Mimarlık'ın tasarladığı projenin inşaatını Özka İnşaat gerçekleştirdi.

Star City Alışveriş Merkezi'ne ulaşım alternatifleri:

E-5 (Topkapı, Merter, Şirinevler yönü): Topkapı, Merter ve Şirinevler yönünden giderken `Havalimanı ve İkitelli' tabelasından sapın. Birinci sapağı geçip Yenibosna tabelasından (ikinci sapaktan) girin. StarCity Outlet Center, 50 metre sonra solda.

E-5 (Beylikdüzü, Büyükçekmece, Sefaköy yönü): Beylikdüzü, Sefaköy yönünden gelirken İkitelli tabelasından girin. Kuyumcukent'i geçip Yenibosna tabelasından (ilk sapaktan) sağa sapın. 50 metre sonra solda Starcity Outlet Center'ı göreceksiniz.

TEM (Beylikdüzü, Avcılar gişeler yönü, Maslak, Gaziosmanpaşa ve Tekstilkent yönü): Beylikdüzü, Avcılar gişeler yönü, Maslak Gaziosmanpaşa ve Tekstilkent yönünden giderken Atatürk Havalimanı tabelasından takip edin. Yaklaşık iki kilometre sonra Yenibosna tabelasından (3. Sapaktan) girin. Yenibosna tabelasının sağından Altur'u solunda KOM'u göreceksiniz. Tabeladan saptıktan sonra köprünün üstünden karşı yöne devam edin, 150 metre sonra Star City Outlet Center karşınıza çıkacak.

TEM (Hadımköy, Ambarlı ve Çatalca yönü): Hadımköy, Ambarlı ve Çatalca yönünden gelirken Atatürk Havalimanı tabelasını takip edin. Yaklaşık iki kilometre sonra Yenibosna tabelasından girin. Yenibosna tabelasının sağında Altur'u, solunda KOM'u göreceksiniz. Tabeladan saptıktan sonra köprünün üstünden karşı yöne devam edin, 150 metre sonra Star City Outlet Center karşısına çıkacak.

www.starcity.com.tr

0212 603 40 40

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

StarCity Outlet Center açıldı
İstanbul Yenibosna'da StarCity Outlet Center dün açıldı. Yıldız ve Boyner Holding ortaklığıyla gerçekleştirilen, kiralama ve yönetimini gayrimenkul yönetim şirketi Jones Lang Lasalle'in üstlendiği StarCity Outlet Center, eski Altınyıldız fabrikası arazisinde kuruldu

Havaalanına 3 dakika mesafede bulunan StarCity'nin içinde 5M Migros da var.
365 gün boyunca çok çeşitli indirim ve fırsatların yer alacağı alışveriş merkezinde Beymen Seri Sonu Design, Mudo Outlet, Teknosa gibi büyük mağazalar başta olmak üzere 153 adet mağaza bulunuyor. Outlette Derimod, Kiğılı, Network, Koton, Penti, Nike, Benetton, Mavi Jeans, Levis, Divarese, Burger King, Gratis gibi yüzlerce büyük marka yer alıyor.
Milliyet

StarCity Outlet Center açıldı
Yıldız Holding ve Boyner Holding ortaklığıyla hayata geçen StarCity Outlet Center, dün İstanbul Yenibosna'da açıldı.

365 GÜN BOYUNCA İNDİRİM
Yönetimini Jones Lang Lasalle'ın üstlendiği StarCity, eski Altınyıldız Fabrikası arazisinde kuruldu. Dünya markalarında 365 gün boyunca çeşitli indirim ve fırsatların yer alacağı alışveriş merkezinde başta Beymen Seri Sonu ve Teknosa olmak üzere 153 mağaza bulunuyor.

DÜNYA MARKALARI BİR ARADA
StarCity'de yer alan Beymen Seri Sonu Design'da Chloe, Prada, Jil Sander, Etro, Dolce&Gabbana, Marc Jacobs, Sonia Rykel, Juicy Couture, Blumarine gibi dünya markalarının ürünleri büyük indirimle sunulurken pek çok markanın yalnızca StarCity için özel olarak ürettiği ürünler satışa çıkacak.

Havaalanına 3 dakika mesafede bulunan StarCity'nin içinde bölgenin ilk 5M Migros'u da yer alıyor.
Posta