28 / 04 / 2024

Star Towers fiyat!

Star Towers fiyat!

Firma: RDS ve Reform İnşaat Ortaklığı

Proje: Star Towers

RDS ve Reform İnşaat ortaklığı girişimi imzası taşıyan Star Towers fiyat listesine göre projenin daireleri 240 bin liradan başlayarak yükselen fiyatlarla satılıyor. Star Towers projesinin bu fiyatı projedeki 1+1'ler için uygulanıyor...




RDS ve Reform İnşaat ortak çalışması ile yükselen Star Towers projesi konum olarak İstanbul-Avrupa Yakası Esenyurt'ta yükseliyor. Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı Star Towers fiyat bilgilerinin ayrıntıları için haberimizden yararlanabilirsiniz. 


21 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 5 blok halinde inşa edilen Star Towers projesinin daire satışları devam ediyor. Star Towers fiyat bilgilerinin ayrıntıları şöyle: 


Star Towers fiyat: 


Star Towers fiyat bilgisi dahilinde 1+1'ler 240 bin liradan, 2+1'ler 306 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Toplam 679 konut ve 109 ticari üniteden oluşan Star Towers projesinin ödemeleri banka kredisi kullanılarak yapılabiliyor ancak bunun için dairenin yüzde 25'lik bedeli peşinat olarak hemen ödeniyor. 


Star Towers iletişim: 


Star Towers adresi: Atatürk Caddesi, Kıraç - Esenyurt /İSTANBUL

Star Towers telefonu: 444 16 77


Star Towers fiyat!


Star Towers ne zaman teslim edilecek? sorusu 'hemen' olarak yanıtlanıyor. 


Web Adresi: www.startowers.com.tr

Telefon: 444 16 77

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön