02 / 05 / 2024

Start Tradıng Havalandırma İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Start Tradıng Havalandırma İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alexander Ignatov tarafından kuruldu.



Start Tradıng Havalandırma İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alexander Ignatov tarafından kuruldu.

Start Tradıng Havalandırma İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Siteler, konutlar, ticari ve sınai tesis ve yapılar ile bunların teferruatı iç ve dış tezyin ve dekorasyon kaplama ve döşemesi gibi inşaat ve konut sektörüne dahil bilcümle faaliyetlerde kullanılan ve kullanılacak olan malzemelerin ham ve ara maddeleri de dahil olmak üzere ithali ve ihracı alım satımı ve kiralanması, Çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti, Havalandırma ve üretim ekipmanlarının, yedek parçalarının ham ve ara maddeleri de dahil olmak üzere ithali ve ihracı alım satımı ve kiralanması, Şirket yukarıda açıklanan maksat ve konusunu gerçekleştirmek amacıyla; 1- Konusu ile ilgili olmak kayıt ve şartıyla menkul ve gayrimenkulleri temellük ve tasarruf edebilir. Gerektiğinde satın alabilir, yeniden inşa edebilir, ettirebilir veya satabilir. Bu mallar üzerinde başkaları lehine mülkiyetten ayrı ayni haklar ile şahsi haklar tesis edebileceği gibi kendisinin mülkiyetinde olmayan menkul ve gayrimenkuller üzerinde kendi lehine mahdut ayni haklar ve şahsi haklar tesis edebilir. 2- Kendi konusunda kurulmuş olan sermaye şirketlerinin hisseleri alabilir, satabilir, bunlar üzerinde rehin veya intifa hakları tesis edebilir. Kendi konusundaki başka şirketleri devir alabilir veya bu şirketlerle birleşebilir. Mevcut holdinglere katılabileceği gibi kendisi de holdingler kurabilir. 3- Kendi konusu ile ilgili olmak kaydıyla imalat ithalat ihracat dahili ticaret bilcümle ticari ve sınai vesair muamele ve taahhüt işleri taşeronluk komisyonculuk acentelik yapabilir, mağazalar ve dükkanlar inşa edebilir, açabilir ve kurabilir. Mevcut olanları satın alabilir ve kiralayabilir. Bayilik ve komisyonculuk anlaşmaları yapabilir. Şirket konusu ile ilgili olmak kaydıyla hakları iktisaba ve borçları ilzama ehildir.
 


Geri Dön