Konut

Statü Park'ta yıl sonu fırsatı! 173 bin TL!

Statü Park projesinde yıl sonuna kadar sürecek olan kampanya kapsamında 20 dairede %15 fiyat avantajı sunuluyor. Minimum konut fiyatının 173.000 TL olarak belirlendiği proje çevreci tasarımıyla ilgi topluyor...

Pendik’te inşa edilen ve doğal yaşam imkanı sunulan Statü Park projesi 2012 yılını dikkatleri üzerine çekecek bir kampanyayla kapatıyor. Yıl sonuna kadar sürmesi planlanan kampanya ile 20 dairede %15'lik fiyat avantajı sunuluyor. Anlaşmalı bankalar aracılığıyla 60 aya kadar %0,79, 120 aya kadar %0,91 faizle konut kredisi kullanma imkanı bulunan Statü Park projesinde fiyatlar 173.000 TL’den başlıyor.


Konut İnşaat, Mostar Yapı ve Evra Group İş Ortaklığı ile inşa edilen Statü Park projesi Pendik’in merkezinde, Pendik Marina’nın yanı başında bulunuyor. Sabiha Gökçen Havaalanı’na, ViaPort AVM’ye 10 dakikada, E-5 Otoyolu’na, Pendik sahiline 1 dakikada, Kartal Adliye’ye 4 dakikada, Bağdat Caddesi’ne ise 12 dakikada araçla ulaşımın mümkün olduğu Statü Park projesi Pendik çarşıya, tren istasyonuna, minibüs duraklarına 2 dakika, devlet hastanesine 3 dakika, Pendik Sahil Marina’ya ve Pendik İDO’ya 5 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor. Şehir içi ulaşımda da avantajlı bir lokasyonda yaşama geçirilen Statü Park öte yandan Caddebostan Pendik Sahil Yolu’na yakın konumuyla da dikkat çekiyor.




 www.statupark.com