İş Fırsatları

Steam yine yaptı yapacağını: Ücretsiz 150 TL değerinde bir oyun daha veriyor! Kampanyayı kaçırmayın!

Küresel popüler dijital oyun satış platformlarından Steam ücretsiz bir oyun daha veriyor! 30 Mart'a kadar geçerli olan kampanyadaki oyunun değeri ise 150 lira. Bu fırsatı kaçırmayın. İşte detaylar… Popüler dijital oyun satış mağazası Steam, geçtiğimiz günlerde İlkbahar İndirimleriyle dikkat çekmişti

Oyun severleri sevindiren bir haber geldi. Popüler dijital oyun satış mağazası Steam, geçtiğimiz günlerde İlkbahar İndirimleriyle dikkat çekmişti. Dün itibariyle biten bu indirim döneminin ardından yeni bir kampanya daha geldi. Steam ücretsiz oyunla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Daha çok Epic Games’den alışık olduğumuz ücretsiz oyunlar kervanına Steam’de katıldı.  İşte ayrıntılar…

STEAM’DE SLUDGE LİFE ÜCRETSİZ OLDU!

Shiftdelete.net’te yer alan habere göre, 2 Haziran 2021 tarihinde piyasaya sürülen Sludge Life, Steam üzerinde ücretsiz sunuldu. 30 Mart’a kadar alabileceğiniz yapım, kalıcı şekilde kütüphanenize eklenmesi ise cezbetti.

Steam yine yaptı yapacağını: Ücretsiz 150 lira değerinde bir oyun daha veriyor! Kampanyayı kaçırmayın!

Devolver Digital tarafından yayınlanan yapımın Steam fiyatı ise 150 TL şeklinde. Sludge Life, pislik kaplı bir gezegende geçen 3-D platform macera oyunu. Sprayci bir insana hayat verdiğimiz yapımda ağır bir mizah bulunuyor. Eğer mizah öğeli yapımlardan hoşlanıyorsanız, Steam üzerinden ücretsiz alarak şans verebilirsiniz. Ayrıca yapımın Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ek olarak Steam’de 23-27 Mart tarihleri içerisinde gerçekleşecek olan Square Enix İndirimi bulunuyor. Final Fantasy ve Just Cause gibi önemli serilerde yüksek yüzdeli indirimler yer alıyor.

Sludge Life için sistem gereksinimleri ise şu şekilde:

Lenovo’nun yeni fiyat performans odaklı oyun bilgisayarları LOQ gençlerin kıskacında!

Oyun severler sakın kaçırmayın! Epic Games’in bu haftaki ücretsiz oyunu belli oldu!

Steam’de indirim kazancı dikkat çekti! İşte en çok satan O oyunlar!