Teknoloji

Steam`de 199 TL'ye satılan GOG'da ücretsiz!

2023'e sayılı günler kala firmalar da hediyeleriyle oyunculara müjde vermeye devam ediyor. Bu trende şimdi de GOG katıldı! Hemen bakın! Bu akıma katılan GOG, harika bir nostaljik oyunu Steam değeri 199 TL ile kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuyor

Yeni yıl adım adım yaklaşırken firmalar da hediyeleriyle oyuncuları sevindirmeye devam ediyor. Bu akıma katılan GOG, harika bir nostaljik oyunu Steam değeri 199 TL ile kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuyor.

CD Project'in oyun satış platformu GOG, kullanıcılarına ücretsiz oyunlar sunabilir.

Adından da anlaşılacağı üzere 'eski güzel oyunlar' anlamına gelen platform nostaljik değer barındırsa da modern oyunları da bulabilirsiniz.

GOG'un kullanıcılarına ücretsiz olarak sunduğu oyun, Steam değeri 199 TL olan Worms Revolution Gold Edition. 2012 yılında piyasaya sürülen bu Worms yüzük serisi, çoğumuzun çocukluğundan ve ilk gençlik yıllarından beri tanıdığı serideki diğer oyunlar gibi sıra tabanlı oynanış ve 3D ve 2D sunuyor.Her ikisi de grafiklere sahip. Rakibin oyun alanından solucanlardan oluşan bir ekiple ayrılmanın benzersiz mizah unsuru, oyuncunun en sevdiği yönlerden biridir.

Peki, Worms Revolution Gold Edition'ı tamamen ücretsiz olarak nasıl elde edersiniz?

Bir GOG hesabı oluşturup giriş yaptıktan sonra, ana sayfanın ana bölümünün hemen altındaki şeritte bulunan Worms Revolution Gold'a tıklayın. Böylece oyun sayfasına yönlendirileceksiniz. Dilerseniz buraya tıklayarak oyunun sayfasına gidebilirsiniz.

Ardından, sayfanın sağ tarafındaki Şimdi Bir Çekilişte bölümünün altındaki yeşil Çekilişe Git düğmesini tıklayın.

Bu adımdan sonra ana sayfadaki kampanya adına yönlendirileceksiniz. Oyunu hesabınıza kalıcı olarak eklemek için buradaki Kitaplığa Ekle düğmesini tıklayın.

Worms Revolution Gold Edition, sınırlı bir süre için ücretsiz kalır. Kampanya geçerlilik tarihi 30 Aralık 17:00'da sona erer. Oyunu bu noktada kütüphanenize eklerseniz sonsuza kadar sizin olur ancak daha sonra oyuna sahip olmak isterseniz bunun bedelini ödemeniz gerekir.

 

Worms Revolution Gold Edition

Worms™ Revolution, klasik sıra tabanlı strateji serisinin PC'ye gelen en son oyunudur ve hayranların sevdiği klasik 2D oynanışı korurken heyecan verici yeni özellikler ve güzel 3D grafikler içerir. Hem kampanya hem de bulmaca görevlerini içeren kapsamlı tek oyunculu modu oynamayı seçin veya çevrimiçi veya yerel oyun yoluyla doğrudan çok oyunculu savaşa dalın. İlk kez dinamik su, fizik nesneleri ve solucan sınıflarının dahil edildiğini görün! Hangi sınıflarla oynadığınızı, neye benzediklerini ve hatta nasıl konuştuklarını seçerek deneyiminizi özelleştirin!
 
Worms™ Revolution, patlayan bir koyunu solucandan solucana çatışmasına sokuyor ve onu doğrudan 21. yüzyıla fırlatıyor.

Worms Revolution Gold Edition Sistem Gereksinimleri

MIUI 14 nasıl yüklenir? İşte 29 Aralık 2022 MIUI alacak telefonlar!
119 TL`lik oyun şimdi bedava!
Kripto para piyasası için müjde!