29 / 04 / 2024

STFA’dan geleceğin inşaat mühendislerine destek!

STFA’dan geleceğin inşaat mühendislerine destek!

STFA; özel bir program ile geleceğin inşaat mühendislerine destek veriyor. İnşaat Mühendisi yetiştirme, geliştirme, işe alma ve yerleştirme programı olarak tasarlanan “Future Engineers”a ilk yılında, farklı üniversitelerden 517 öğrenci başvuru yaptı.



80. yılını kutlayan STFA Grubu; kurum kültürünün önemli bir parçası olan “öğrendiklerini gelecek nesillere aktarma” ilkesiyle, geleceğin inşaat mühendislerine destek verecek yeni bir projeye başladı. İnşaat Mühendisi yetiştirme, geliştirme, işe alma ve yerleştirme programı Future Engineers, mühendis adaylarına kariyer yolculuklarında önemli fırsatlar sağlıyor. 

Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümü 3. sınıf öğrencilerinin belli kriterler dahilinde başvuru yaptığı ve bir seçme-değerlendirme sürecinden geçtiği program, ilk fazında büyük ilgi gördü. 

İnşaat Mühendisi adaylarına henüz öğrencilik yıllarında, STFA desteği ile yeni projeler geliştirme, yurt dışında staj, mezuniyete kadar part-time çalışma ortamı ve mezun olduktan sonra işe alım fırsatı sunan “Future Engineers” programına ilk yılında farklı üniversitelerden 517 öğrenci başvuru yaptı. 
 


Geri Dön