27 / 04 / 2024

Still İstanbul Adoria metrekaresi 2 bin 670 TL'den satışa çıkıyor!

Still İstanbul Adoria metrekaresi 2 bin 670 TL'den satışa çıkıyor!

Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy'de 199 konutluk yeni projesi Stili İstanbul Adoria'yı satışa çıkarıyor. Stili İstanbul Adoria, 10 bin metrekare arsa üzerinde 27 bin metrekare inşaat alanına sahip.



AVT Mimarlık'tan Ayhan Yıldız imzası taşıyan projede 2 bin 240 metrekare açık, 850 metrekare kapalı sosyal tesis alanı bulunuyor. 


Yüzde 85'i yeşil alana ayrılan Stili İstanbul Adoria'da herhangi bir ticari birim yer almıyor. Yapımına nisanda başlanması planlanan projenin, Aralık 2016'da sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. Fiyatların 169 bin TL'den başladığı Stili İstanbul Adoria'da firma bünyesinde sıfır faizle konut satışı yapüırken, isteyenler peşin ya da banka kredisiyle de ev sahibi olabiliyor. Zemin hariç 9 katlı 3 bloktan meydana gelen Stili İstanbul Adoria'da 1+1'den 4+1'e kadar çeşitli metrekarelerde daire seçenekleri yer alıyor. 



Çocuklar için trambolinden kaykay pistine, yeşillikler içinde çok amaçlı oyun alanlarından tırmanma duvarına sahip projede yetişkinler için de basketbol, voleybol, mini futbol alanı, yürüyüş yolu, barbekü alanı gibi çeşitli donatılar mevcut. ViaPort Alışveriş Merkezi'ne yürüme mesafesinde yükselen proje Sabiha Gökçen Havalimanı, Pendik Marina ve TEM'e de yakınlığıyla dikkat çekiyor. Yatay çerçevede yeşil alanların ön planda tutulduğu butik bir proje hayata geçirdiklerini anlatan Yeşilyurt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yeşilyurt, "Teslim ettiğimiz tüm projeleri geziyorum. Evlere misafir oluyorum, dinliyorum. Böylece bir sonraki projede hangi unsuru nasıl daha verimli kullanabiliriz diye düşünüyorum. Hemen herkes ufak da olsa bir balkon istiyor. 


Yeni projemizde 14 metrekareye kadar uzanan balkonlar, 58 metrekareye kadar uzanan bahçeler tasarladık" dedi. Satışı ve inşaatı süren Stili İstanbul Diamond üe ügüi de bügi veren Yeşilyurt, "Bu projemizde inşaatın yüzde 65'ini, satışların ise yüzde 52'sini tamamladık" diye konuştu. 64 milyon TL yatırımla hayata geçirilen projede toplam 214 konut yer alıyor. 200 bin TL'den başlayan daire fiyatları 550 bin TL'ye kadar çıkıyor. 



Dünya


Geri Dön