29 / 04 / 2024

Stratejik Çevresel Değerlendirme Yönetmeliği hazırlıkları başlıyor!

Stratejik Çevresel Değerlendirme Yönetmeliği hazırlıkları başlıyor!

Türkiye’nin kamu kurumlarını ilgilendirecek olan “ Stratejik Çevresel Değerlendirme Yönetmeliğinin Uygulanması Teknik Yardım Projesi ” geniş katılımla hayata geçiriliyor. Stratejik Çevresel Değerlendirme Yönetmeliği hazırlıkları başlıyor.



Türkiye’nin kamu kurumlarını ilgilendirecek “Stratejik Çevresel Değerlendirme Yönetmeliğinin Uygulanması Teknik Yardım Projesi” geniş katılımla hayata geçiriliyor. 


24 Haziran 2014, Salı günü saat 11.00’da TOBB Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek toplantıya, Stratejik Çevresel Değerlendirme mevzuatının uygulanmasında sorumlu olacak kamu kurumlarının yanı sıra üniversite, sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları katılacak.


Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Yararlanıcı, Merkezi Finans ve İhale Birimi’nin Sözleşme Makamı olduğu “Stratejik Çevresel Değerlendirme Yönetmeliğinin Uygulanması Teknik Yardım Projesi” 12 Mayıs 2014 tarihinde başladı.


Proje kapsamında düzenlenecek Bilgilendirme Toplantısına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, tüm ilgili kamu kurumları, üniversite, odalar ve STK yetkilileri katılacak.

Toplantı kapsamında proje faaliyetlerine yönelik sunumlar ve projeden beklenen sonuçlar ile planlanan faaliyetler paylaşılacak.



Geri Dön