29 / 04 / 2024

Studio House projesinde ister ticari, ister ev tapulu daireler! 24 ayda teslim! 

Studio House projesinde ister ticari, ister ev tapulu daireler! 24 ayda teslim! 

Mega kent İstanbul’un dönüşümünde önemli rol üstlenen Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Bahçeşehir’de inşa ettiği ‘Studio House Ispartakule Projesi’nde home ofis daireler ticari tapu veya ev tapusu ve yüzde 18 KDV ile alıcılarını bekliyor.




Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding, İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir’de inşa ettikleri ‘Studio House Ispartakule Projesi’nde ticari alan tapusu veya ev tapusu sahibi olma avantajı. Söz konusu proje ile ilgili olarak verilen detaylara göre, riskli binaları tek tek dönüştürerek başta Şişli, Üsküdar, Büyükçekmece, Gaziosmanpaşa, Beylikdüzü, Esenyurt olacak şekilde mega kent İstanbul’un pek çok bölgesini olası depreme karşı güvenli hale getirmeyi planlayan Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi, ‘Studio House Ispartakule’yi hem kârlı bir yatırım yapmak hem de ikamet avantajı yakalamak isteyenler için özel şekilde tasarladı. 

Paylaşılan detaylara göre, toplam 16 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan ‘Studio House Ispartakule’ projesi 15 katlı tek blok şeklinde inşa ediliyor. 

Studio House projesinde ister ticari, ister ev tapulu daireler! 24 ayda teslim! 

Yine verilen bilgilere göre, home ofis kullanımına uygun ve tamamı stüdyo ve 1 oda 1 salon olacak şekilde toplam 195 daire ve 10 ticari alanın yer aldığı ‘Studio HouseI spartakule’ projesi, her katından deniz ve göl manzarasına sahip olan full donanımlı ve residence sistemiyle de dikkat çekiyor.

‘Studio House Ispartakule’ projesinin teras katında bulunan ve tüm ihtiyaçlara yanıt verecek biçimde dizayn edilmiş olan sosyal tesisi de dikkat çekiyor. 

‘Studio House Ispartakule’ projesinde  spor salonu, hamam, sauna ve kafe  de bulunuyor.

Aktarılan detaylara göre, hafriyat çalışmalarının tamamlandığı ve temellerin atıldığını ve inşaat aşamasının hız kesmeden sürdüğü ‘Studio House Ispartakule’, Avcılar Bahçeşehir’de yükseliyor. Yine verilen bilgilere göre, üst düzey konfor sağlayan detayların düşünülerek dizayn edildiği  ‘Studio House Ispartakule’ projesinin en dikkat çekici özellikleri arasında da ticari tapuya sahip olması bulunuyor.

Studio House projesinde ister ticari, ister ev tapulu daireler! 24 ayda teslim! 

‘Studio House Ispartakule’ projesinden home ofis alan yatırımcı, ticari tapu veya ev tapusu alabiliyor. Ayrıca yine verilen bilgilere göre, yüzde 18 KDV avantajının da yer aldığı projenin teslimlerinin 24 ayda yapılması planlanıyor.

7/24 resepsiyon hizmetine yer verilen ‘Studio House Ispartakule’ projesinde; mini buzdolabı, özel kapalı otopark, yerden ısıtma, ankastre mutfak mevcut.

STUDIO HOUSE ISPARTAKULE NEREDE?


Lokasyonuyla da dikkat çeken ‘Studio House Ispartakule’ projesi; İstanbul Havalimanı’na yaklaşık 20 dakikalık uzaklıkta inşa edilirken, söz konusu proje metro, otobüs, minibüs ve dolmuş hatlarına da yakın konumda yer alıyor. Ayrıca ‘Studio House Ispartakule’ projesinden AVM, eğitim kurumları ve sağlık kuruluşlarına kolaylıkla ulaşılabiliyor. 

Web: www.studiohouseispartakule.com         
 

Sektörden ipotekli konut satışlarının artması için faizler düşsün önerisi!

Emlak Konut GYO Yenişehir evleri kura çekimi ne zaman? Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kuralarını bekleyenler dikkat!

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası için imzalar atıldı! 


Geri Dön