Altın & Dolar

Şu günler altın almak için çok riskli! 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara net açıklama geldi!

Altın fiyatları rekora doymuyor. Her geçen gün rekor tazeleyen altın fiyatları yatırımcıların odağında. Özellikle altın almak isteyenlere seslenen 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara çok net açıklama geldi. Şu günler altın almak için çok riskli!  Yükselmeye devam eden altın fiyatları için Belgin Maviş ve Hikmet Baydar'dan net açıklamalar geldi

Altın fiyatları haftanın üçüncü gününde yeni rekoruna imza attı. Yükselmeye devam eden altın fiyatları için Belgin Maviş ve Hikmet Baydar'dan net açıklamalar geldi. Şu günler altın almak için çok riskli...

ALTIN FİYATLARI REKOR KIRDI!

Altın fiyatları bugün de rekor kırarak zirveye yerleşti. Altın uzmanı Belgin Maviş'e göre altın fiyatlarındaki yükselişin nedendi dolar kurunun rekor seviyelere gelmiş olması. Maviş altın fiyatları için dolardaki agresfi yükselişlerden dolayı net bir rakam vermenin olmadığını ama 1450 ve 1550 bant aralığında oturmasını beklediklerini açıkladı.

''ŞU GÜNLER ALTIN ALMAK İÇİN ÇOK RİSKLİ''

Belgin Maviş, ''Teknik göstergelere göre piyasalar kısa vadede anlamlı seviyelerde değil. Çok agresif yükseldi. Yeni alım için şu anda göstergelerin çok riskli olduğunu söylemek mümkün.” diyerek şu sıralar yatırımcıları beklemelerini söyledi. 

Gram altında dolar kurundaki yükselişlerin değer kazanmasının etkilerinin görüldüğünü söyleyen Maviş: '' Gram altının 1.500 lira üzerini görmesi kolay. Ancak piyasa sağlıklı hareket etmiyor.

Burada sert düşüş de görülebilir. Dolar/TL’de bir geri çekilme durumu söz konusu olursa gram altın düşebilir.''dedi.

Diğer altın uzmanı olan Hikmet Baydar  ise altın fiyatlarındaki hareketlilikle ilgili: “Öncelikle ons altında şu anda zeminsiz bir seyir var. Yatay bir sıkışma söz konusu. Yukarı sinyali vermek üzere. Bu ons altın için geçerli.

Eğer ons altın fiyatı 1977 doların  üzerini görürse anlık olarak o zaman göstergeler yükselecek sinyalini vermeye başlayacaktır.'' dedi.

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş'ten rakam açıklaması geldi! Kuyumcuya gitmeden önce hemen bakın!

Dolar alev aldı! Ekonomist Özgür Demirtaş dolarda olacakları peş peşe anlattı! Sonuç belli...

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer'den ağızları açık bırakan dolar yorumu! Doları önce serbest bırakıyor sonra...