27 / 04 / 2024

Su yalıtımında kesin çözüm: weber.dry 706!

Su yalıtımında kesin çözüm: weber.dry 706!

Dünyada 48 ülkede 200’e yakın üretim tesisi ile faaliyet gösteren Saint-Gobain Weber, su yalıtımında weber.dry 706 ile en karmaşık yalıtım problemlerine kaliteli ve hızlı çözümler sunuyor...



Sonbaharın gelmesi ve yağmurların başlamasıyla birlikte binalarda su yalıtımı uygulamalarının gerekliliği ve yapılacak yalıtımın kalitesinin önemi artıyor. Bir binanın taşıyıcı sistemi için su ve korozyon en büyük tehditlerden birini oluşturuyor. Doğru ve etkili bir yalıtım uygulaması sayesinde; binaya nüfuz eden suyun, yapıların gövde ve taşıyıcı kısımlarında neden olacağı korozyon önlenerek, yapının taşıyıcı sisteminde bulunan demirlerin paslanmasıyla birlikte taşıma kapasitesinin düşmesi engelleniyor.


Kaliteli su yalıtımı ile binaların uzun süre dayanıklı kalabilmesi mümkün


Türkiye’de inşaat sektörünün gelişmesinde öncü rol üstlenen Weber, su yalıtım malzemesi weber.dry 706 (Plastikol UDM 1) ile en karmaşık yalıtım problemlerine kaliteli ve hızlı çözümler sunuyor. Yapıların taşıyıcı sistemlerine sızan suyun zararlı etkileriyle, demirlerde oluşabilecek korozyon ve iç mekanlarda yıllar içinde oluşabilecek rutubet gibi yapıların ömrünü kısaltan problemlerin önüne geçiyor. 


Polimer-bitüm modifiyeli elastik su yalıtım harcı weber.dry 706 (Plastikol UDM 1) tüm yapıların; temel, perde duvarlar, ıslak mekanlar, balkonlar ve teraslarında, yeraltı otoparklarının tavanlarında ve bahçe teraslarında; zemin rutubetine, sızıntı suyuna, geçici ve sürekli su basıncına karşı yalıtım malzemesi olarak kullanılıyor. Elastikiyet ve çatlak köprüleme özelliği sunan weber.dry 706 (Plastikol UDM 1), kolay ve hızlı uygulanabilir olmasıyla  tercih ediliyor. 



Geri Dön