28 / 04 / 2024

Sua İnşaat Fikirtepe'de yıkım çalışmalarına başladı!

Sua İnşaat Fikirtepe'de yıkım çalışmalarına başladı!

Sua İnşaat, Anadolu Yakası'nın yenilenen yüzü Fikirtepe'de hayata geçireceği projesi için, bölgede dönüşüme tabi tutulan niteliksiz yapılarda yıkım çalışmalarına başladı.



Bugüne dek hayata geçirdiği projelerle markalı konut sektöründe özel bir yer edinen Sua İnşaat, Anadolu Yakası'nda geliştirdiği nitelikli projelerine bir yenisini daha ekliyor. Sua İnşaat, Anadolu Yakası'nın yenilenen yüzü Fikirtepe'de hayata geçireceği projesi için, bölgede dönüşüme tabi tutulan niteliksiz yapılarda yıkım çalışmalarına başladı. 


KİRALARI PEŞİN ÖDEDİ 

Dairelerde oturanların kira bedellerini peşin olarak ödeyen firma, tahliyeleri tamamlayarak yıkım çalışmalarını hızlandırdı. Yıkım çalışmalarını 21 bin metrekarelik alanda gerçekleştirdiklerini belirten Sua İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıçalı; "Fikirtepe projemiz 754 konut ve 4 bin 500 metrekare ticari alandan oluşuyor. En son teknoloji kullanılarak yaşanabilir, estetik ve depreme dayanıklı kaliteli konutlar bu bölgede yükselecek. Bölgenin en prestijli projesini hayata geçireceğiz. Kasım'da ruhsatla birlikte projemizi lanse etmeyi planlıyoruz. Ülkemizin ilk planlı kentsel dönüşüm projesinde mutlu sona doğru hızla ilerliyoruz. 2016'da hızlı bir yapılaşma ile projemizi beklenen süreden daha önce erken teslim etmeyi planlıyoruz." dedi. Ulaşım acısından merkezi lokasyonda bulunan Fikirtepe projesi yatırımcılarına büyük avantaj sağlıyor. E-5 Otoyolu'nun yanında konumlanan proje; Metro, Metrobüs, TEM Otoyolu, Üsküdar ve Kadıköy'e de yakınlığıyla dikkat çekiyor. 


Vahdet Gazetesi


Geri Dön