27 / 04 / 2024

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.



Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin değerli bir yer olduğunu söyleyerek her dönem yatırımcısı olduğunu belirtti. Öte yandan buraya yatırım yapmayı düşünen yatırıcılar için önemli değerlendirmelerde bulundu.

SON BİR YILDIR GAYRİMENKUL PİYASASI DARALDI

Kıycı son bir yıldır gayrimenkul piyasasında  daralma olduğunu söyledi. Bu daralma her yeri olduğu gibi Suadiyeyi'de etkilediğini söyleyen Kıycı lu ifadeleri kullandı: ''Son bir yıldır gayrimenkul piyasasında gözle görülür bir daralma var. Bu da Suadiye'deki gayrimenkul fiyatlarını kısmen etkilemiş durumda'' dedi.

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

SUADİYE'DE KONUT FİYATLARI NE KADAR?

Kıycı, Suadiye bölgesine yatırım yapmayı düşünen vatandaşlara fiyatlar hakkında da şu bilgiyi verdi: ''Suadiye'de satılık konut fiyatları, Net metrekare olarak minimum 200 bin TL, diyebiliriz. Üst sınır için bir limit vermek doğru değil.''dedi.

SUADİ'YE DE KENTSEL DÖNÜŞÜM NE AŞAMADA?

Kadıköy Suadiye'de özellikle Bağdat Caddesi'nden aşağıda kalan bölümün kentsel dönüşümde büyük bölümünün gerçekleştiğini söyleyen Kıycı: ''

Suadiye'de kentsel dönüşüm sürecinin tamamlanmaya yaklaşması ve her daim tercih edilen bir lokasyon olması dolayısıyla her zaman yüksek olacaktır. Yılın ikinci yarısından itibaren fiyatların artacağı düşüncesindeyiz.

Kadıköy'de genel olarak fiyat skalasını Sahil-Bağdat Caddesi, Bağdat Caddesi-tresn yolu, tren yolu-minibüs yolu üstü olarak değerlendirebiliriz.''dedi.

EN ÇOK RUSLAR TERCİH EDİYOR

Sertaç Kıycı yabancıların bölgeye ilgisi olduğunu belirterek ''Yabancılara yapılan satışlar konunda Avrupa Yakası daha revaçta.  Yurt dışı satışlar daha büyük sitelere oluyor. Bağdat Caddesi civarında daha çok Rusya, Ukrayna  vatandaşlarının ikamet ettiğini söyleyebilirim.'' ifadelerini kullandı.

Kozyatağı ve Suadiye 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Tuba Büyüküstün, Suadiye'de ev arıyor!

 


Geri Dön