Kent Haberleri

Şuhut'ta terminal alanı için kamulaştırma yapıldı!

Geçtiğimiz dönemlerde sürekli taşınmaz satışı yapan belediye, Belediye Başkanı Recep Bozkurt, döneminde kamulaştırma ile Belediye mülkiyetine taşınmaz kazandıran bir belediye haline geldi

Geçtiğimiz dönemlerde sürekli taşınmaz satışı yapan belediye, Başkan Bozkurt döneminde kamulaştırma ile Belediye mülkiyetine taşınmaz kazandıran bir belediye haline geldi. Belediye Başkanımız Recep Bozkurt, seçim döneminde ilçe halkına verdiği önemli bir vaadin daha hayata geçmesi için yürütülen çalışmalar kapsamında kamulaştırma yapıldı. 


Konuyla alakalı olarak açıklama yapan Belediye Başkanı Recep Bozkurt, “İlçemiz Pazar Mahallesi, Mezbaha Caddesi Üzerinde bulunan, Belediyemiz uygulama İmar planında terminal alanı olarak ayrılan yerdeki, Belediyemize ait, 12000 m2lik taşınmazın yan tarafında bulunan 2202 m2 lik taşınmaz imar planında terminal alanı olması sebebiyle kamulaştırılmıştır” dedi. Başkan Bozkurt, bu alanın yıllarca kamulaştırılmasının yapılamadığını, ancak kendi döneminde kamulaştırılarak satın alma işlemlerinin gerçekleştirildiğini, tapu tescilinin belediyemiz adına yapıldığını kaydetti. Başkan Bozkurt, ” İlçemizin ufkunu  ve vizyonunu değiştirecek, çok önemli yatırımların önünü açacak olan bu taşınmazın ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz. Bu taşınmazın Belediyemize kazandırılmasında emeği geçenlere ve gerekli her türlü fedakarlık ve özveriyi gösteren değerli maliklere teşekkür ediyoruz” dedi.


Afyon Hisar Gazetesi