Genel

Şükrü Saraçoğlu Stadı devrediliyor mu? Son dakika açıklaması geldi!

Fenerbahçe tarafından Şükrü Saraçoğlu Stadının devrine ilişkin bir son dakika açıklaması yapıldı. Peki Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın devir işlemlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...  <#esim2>2012'de stadın kulübe devredilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı’na başvuru yapılmıştı

Fenerbahçe tarafından Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nin kulübe devredilmesiyle ilgili bir son dakika açıklaması geldi. 

<#esim2>

2012'de stadın kulübe devredilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı’na başvuru yapılmıştı. Peki devir işlemlerinde son durum ne? Fenerbahçe'den yapılan açıklamada neler söylendi? İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamaya "1900'lei yılların başından itibaren maçların oynandığı, Kulübümüzün kuruluş yılı olan 1907 yılından itibaren de Fenerbahçemizin karşılaşmalarına ev sahipliği yapan, seneler içerisinde yenilenerek Türk futboluna hizmetini sürdüren stadımız; ismi Fenerbahçe ile özdeşleşmiş, tarihi ve hikayesi ile Kulübümüzün dünü ve yarınları konumundadır" ifadeleri kullanılarak başlandı. 

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nin 1999-2006 seneleri arasında kulüp öz kaynakları ve camia desteğiyle yenilendiğine dikkat çekilen açıklamada, 2012'de stadın kulübe devredilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı’na başvuru yapıldığı belirtildi. 

Kanal İstanbul'un maliyeti değişti mi? Bakan Karaismailoğlu'ndan son dakika açıklaması!

Hazine arazilerinin satışına yüzde 20 indirim geldi! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!