Eğitim

Süleyman Çetinsaya’ya TBMM Üstün Hizmet Ödülü verildi

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından verilen üstün hizmet ödülleri bu yıl da sahiplerini buldu

2006 yılında TBMM tarafından; Türkiye’nin gelişimine, tanıtımına, halkın refahına, eğitimine ve sosyal gelişimine, ulusal ve uluslar arası düzeyde hizmetlerde bulunanlara verilmeye başlanan, TBMM üstün hizmet ödülleri bu yıl da sahiplerini buldu.

Bugün (15 Temmuz) meclis binasında düzenlenen ödül töreninde; 5’i dernek ve vakıf, 70’i çeşitli alanlardan şahıs olmak üzere 75 ödül sahiplerine takdim edildi.

Kayseri valisi  Yaşar KARAYEL tarafından aday gösterilen, Artaş İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman ÇETİNSAYA’da ödül alan isimler arasındaydı.

29 Mayıs’ta, 2010 AB Kalite Ödülü alan Avrupa Konutları markasıyla büyük yükseliş yakalayan Süleyman ÇETİNSAYA; yaptığı konutları zamanında teslim etmeyi ve doğru fiyat aralıklarında satış yapmayı amaçlayarak, inşaat sektörüne adını güvenilir bir isim olarak yazdırmayı başarıyor.

Bir çok önemli sosyal sorumluluk projesine imza atan Süleyman ÇETİNSAYA şimdiye kadar; Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi, Erciyes Üniversitesi Deneysel Araştırma Labaratuvarı, Melikşah Üniversitesi Sosyal Tesisleri, Kayseri Kızılay Kan Merkezi, Halkalı Hacı Ömer Çetinsaya Camii, TOKİ Avrupa Konutları İlk Öğretim Okulu, Avrupa Konutları Sağlık Ocağı, Avrupa Konutları TEM Camii inşaatlarını tamamladı.

Süleyman ÇETİNSAYA yaptığı konut projelerinde sosyal yaşam ve spor alanlarına büyük önem verek “tatil konforunda konut” anlayışıyla Avrupa Konutları markasını oluşturdu.

“Avrupa Konutları” markası altında 5 yılda 1 milyon m2 yaşam alanı ile 5.000’i aşkın konut inşa eden Süleyman ÇETİNSAYA, konutları belirtilen teslim tarihinden aylar önce sahiplerine teslim ederek, müşterilerini vakit kaybettirmeden İstanbul’un Avupasına davet etti.

Avrupa Konutları markasını tercih edenler 3 yılda %90’a varan kazanç elde ederek, Avrupa Konutları’nın ayrıcalıklı ailesine katılmış oldular.

Süleyman ÇETİNSAYA; İstanbul’un çarpık kentleşmesine, azalan sosyal yaşam alanlarına karşın; Avrupa Konutları markasıyla İstanbul’a her geçen gün değer katmaya devam ediyor.