Kentsel Dönüşüm

Süleyman Sönmez: Seyhan, beton yığınına dönmeyecek!

CUMHURİYET Halk Partisi ( CHP ) Adana Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Sönmez, Seyhan' da kentsel dönüşümün en güzel örneğini sergileyecekleri ni söyle di...

Seyhan'da kendi yağıyla kavrulan insanların bulunduğunu anlatan Sönmez, "Bugünlerde hükümet ile sendikalar asgari ücret görüşmeleri yapıyor. işçilere verilecek asgari ücretler şimdiden belli gibi. Bu asgari ücretle Seyhan'daki toplu konutlardan çoğu vatandaşımız ev alamayacak. Seyhan'da dar ve orta gelirlileri düşünerek hareket edeceğiz. Beton yığınları yerine sosyal alanlı ferah evlerde vatandaşlarımızın rahat nefes almasını sağlayacağız" dedi.


HER MAHALLEYE İRTİBAT BÜROSU 


Seyhanlı muhtarların sorunlarım anlatmak için belediyeye kadar gelmeyeceğini dile getiren Sönmez. "Özel olarak oluşturacağımız ekipler, muhtarlar ile belediye arasında kopru görevi görecek. 


Ayrıca her mahalleye belediye irtibat burosu kuracağız. Muhtarlarla sürekli diyalog halinde olacağımız gibi irtibat bu rolanmız sayesinde hangi mahallede ne sorun yaşanıyorsa anında bilgimiz olacak ve sor unlan birer büer çözeceğiz." dedi. 


Hürriyet GAP