Genel

Süleyman Varlıbaş, Varyap Grand Towerı Trabzonun plakasına göre tasarladı!

Varlıbaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, Varyap Meridian’ın kule bloğu olan Varyap Grand Tower’ı, memleketi Trabzon’un plaka numarası gibi 61 katlı olarak inşa edecek!

Batı Ataşehir’de Varyap tarafından hayata geçirilen Varyap Meridian projesinin kule bloğu olan Varyap Grand Tower satışa çıktı. Süleyman Varlıbaş, Varyap Meridian’ın kule bloğu olan Varyap Grand Tower’ı, memleketi Trabzon’un plaka numarası gibi 61 katlı olarak inşa edecek.

Varyap Meridian’ın 61 katlı kulesi Varyap Grand Tower’daki stüdyo ile 5+1 arasındaki dairelerin satış fiyatları; 307 bin TL ile 1 milyon 906 bin TL arasında değişecek. Özel müşteriler ile kat planları paylaşıldığı ve ön taleplerin alınmaya başlandığı Varyap Grand Tower’da, resmi satış ise 21 Ekim, Perşembe günü başlayacak.

Süleyman Varlıbaş, Varyap Meridian Varyap Grand Tower dairelerinin, Akbank, Halkbank ve Vakıfbank anlaşmalı bankalar üzerinden yüzde 1 peşinatla satılacağını belirterek, “Varyap Meridian’dan daire almak isteyenler yüzde 1 peşinatla ev sahibi olabilecek, kalan kısım için ise anlaşmalı bankalarımız kanalı ile yüzde 0.44 faiz oranı ile Türkiye’nin en düşük banka konut kredisi imkanını tanıyacağız. Böylesine üst düzey bir projeden 3 bin TL peşinat ile konut sahibi olma imkanını tanıyoruz” şeklinde konuştu. Türkiye’nin Batı Ataşehir’deki yeni finans merkezinde bulunan ve uluslararası pek çok ödüle sahip bir proje olan Varyap Meridian’ın, kaçırılmayacak fırsattaki satış koşulları ile de müşterilerine yeni bir yaşam merkezinin kapılarını açtığını söyleyen Süleyman Varlıbaş, Batı Ataşehir’i, İstanbul’un en fazla prim yapan bölgesi olarak değerlendirdi.

Birinci etap satışlarının yüzde 100’ünün tamamlandığını, ikinci etapta ise son dairelerin satışının devam ettiğini belirten Süleyman Varlıbaş, “Varyap Meridian üç etapta tamamlanacak. İlk daireler sahiplerine 2011 yılının son çeyreğinde, Varyap Grand Tower ise 2012’nin son çeyreğnde teslim edilecek. Varyap Meridian, 2012 yılında tamamlandığında, daireler en az yüzde 100 prim kazanacak” dedi.

Toplam 107 bin metrekare alana inşa edilen Varyap Meridian’ın inşaat alanı ise 410 bin metrekare. 1,5 milyar TL bedelle inşa edilen projenin inşaatına 2009 yılında başlandı. Proje bitiş tarihi 2012 yılı olarak belirlendi. 5 adet rezadens kule, 3 adet ticari blok ve otelden oluşan Varyap Meridian’da toplam daire sayısı 1.500. Konut tipleri ise stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1.

0216 574 30 00
0216 444 40 30

www.varyap.com.tr

info@varyap.com.tr 

Projeden görüntüler için tıklayınız...