02 / 05 / 2024

Sultan Koru Evleri ne zaman teslim!

Sultan Koru Evleri ne zaman teslim!

Firma: İstanblue İnşaat

Proje: Sultan Koru Evleri

Sultan Koru Evleri ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz. İstanblue Sultan Koru Evleri'nin metrekaresi 3 bin 500 dolardan başlangıç gösteriliyor...



İstanblue İnşaat'ın bir projesi olarak İstanbul Sarıyer'de hayata geçirilen Sultan Koru Evleri 15 bin 548 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.  Sultan Koru Evleri  ne zaman teslim sorusunun cevabını haberimizin devamında bulabilirsiniz.


Sultan Koru Evleri'nde konut fiyatları metrekare bazında 3 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. İstanblue Sultan Koru projesinde yer alan 3+1 bahçe dubleksinin fiyatı 880 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Sultan Koru Evleri toplamda 48 adet rezidans daire ve 7 adet müstakil villadan meydana geliyor.  İstanblue İnşaat  Sultan Koru Evleri ne zaman teslim sorusuna cevap olarak Haziran 2013 veriliyor.


Sultan Koru Evleri İstanblue projesi'nde sosyal tesisler, fitness merkezi, kuaför, açık yüzme havuzu ve yürüyüş 

parkurları gibi sosyal alanlar alıcılarını bekliyor. Sarıyer Sultan Koru Evleri, Sarıyer'e 4 kilometre, E-6 bağlantı yoluna 11 kilometre, İstinye Park AVM'ye 8 kilometre mesafede yer alıyor.


Sultan Koru Evleri ne zaman teslim sorusuna cevap olarak bu ay içerisinde cevabı veriliyor. 


Sultan Koru Evleri iletişim bilgileri!


Telefon: 0212 270 33 55

Web Adresi: www.istanblueinsaat.com.tr

Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön