17 / 05 / 2024

Sultan Park'ta 139 bin TL'ye! Peşinde yüzde 8 indirim!

Sultan Park'ta 139 bin TL'ye! Peşinde yüzde 8 indirim!

Sultan Park, Kurtköy'de yaşam verilen bir proje. Sultanlar Yapı'nın inşa ettiği sitede yaşam iki ay önce başladı



Bu yüzden satın aldığı eve hemen yerleşmek isteyenler açısından ideal projelerden biri olarak görünüyor.

Projede şu anda 55 konutun satışı sürüyor. 8 bin 700 metrekare alan üzerinde 5 blokta 110 konut olarak tasarlanan projede blokların her biri dokuz kattan oluşuyor. Projedeki bir diğer temel özellik de,  her bir bloğun kapalı otoparkının olması.

Peşinde yüzde 8 indirim
Sultan Park'taki daireler ise 70 metrekare 1+1'ler, alanları 120 metrekare 2+1'ler ve alanları 126, 134 ve 145 metrekare olan 3+1'lerden oluşuyor. Fiyat aralıklarının 139 bin TL ile 250 bin TL arasında farklılık gösterdiği projede, firma, konut bedelinin tamamını peşin ödemek isteyen müşterilerine yüzde 8'e varan indirimler uyguluyor. Kendi bünyesinde ise herhangi bir vadelendirme yapmıyor.

Öte yandan, Sultan Park'tan konut sahibi olmak için tüm bankalardan kredi kullanılabiliyor. Geniş yeşil alanlar, spor sahaları, çocuk oyun alanları, süs havuzları ve parklar projenin dikkat çekici özelliklerinden. Sultan Park,

Sabiha Gökçen Havaalanı'na, Formula1 pistine, Viaport ve Atlantis alışveriş merkezlerine olan yakınlığıyla da dikkat çekiyor.

NEDEN CAZİP?
- Kurtköy gelecek yıllarda İstanbul ortalamasının üzerinde getiri sağlayacak bölgelerden biri.
- Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim yapılıyor. Bu önemli bir avantaj.
- Hemen teslim olması da önemli bir avantaj. Kiradan kurtulmak isteyen ve biraz yüksek peşinatı olanlar için iyi bir alternatif.
Tebernüş Kireçci

0216 482 86 87
www.sultanpark.net
[email protected]


Geri Dön