Genel

Sultan Suit'te 4 gecelik yılbaşı paketi 70 bin euro!

2011'i çırağan Sarayı'nda karşılamak isteyen 'çılgın Türkler' kesenin ağzını açtı! Aralarında, 70 bin euroluk Sultan Suiti'nin de bulunduğu odalar, adeta kapışıldı...

Mekan, zaman fark etmiyor. Cüzdanı dolgun olan, saraylara layık hayatı her devirde sürdürüyor. Sultan Abdulaziz tarafından 1871 yılında Saray Mimarı Serkis Balyan'a inşa ettirilen çırağan Sarayı da yüzyıllık görkemini zengin konukları için sunuyor. 4 yılda 4 milyon altına inşaa edilen yapı, yılbaşı gecesi için de gösterişli dünyanın kapılarını araladı. çırağan Palace Kempinski, 'çılgın Türkler' için saraylara layık bir yılbaşı programı hazırladı.

RESTORANDA BİLE YER YOK
çırağan'ın, 'Dünyanın en pahalı ilk 25 otel odası' arasında yer alan Sultan Suit'i adeta rekor kırdı. Sultan Suit'te konaklamanın yer aldığı 4 gecelik yılbaşı paketinin fiyatı, 70 bin euro olarak belirlendi. Yılbaşı gecesini bu odada geçirmek isteyen 25 kişi, aylar öncesinden sıraya girdi. Kıyasıya bir rekabetin yaşandığı Sultan Suit, çırağan'ın VIP müşterilerinden birine 70 bin euro karşılığında satıldı. Yılbaşı gecesi konaklama bedelinin 2 bin ila 20 bin euro arasında değiştiği sarayda diğer tüm odalar da doldu. Tek bir kişilik yerin bile kalmadığı çırağan Sarayı'ndaki Laledan Restoran'da yılbaşına girmenin fiyatı da 330 TL olarak açıklandı. Ancak, müzik ve yılbaşı mönüsünün yer aldığı Laledan'da da yer kalmadı!

ALTIN KAPLAMALI PADİşžAH HAMAMI
Yılbaşı gecesi dışında 1 günlük konaklama bedelinin 30 bin euro olduğu Sultan Suit'in özellikleri şöyle: Bir zamanlar padişahların kaldığı suit, 375 m2 genişliğinde. Boğaz manzaralı suite; iki yatak odası, oturma odası, mutfak, misafir banyosu, sinema sistemi ve Türk hamamı da bulunuyor. Sultan Suit'te konaklayan misafirler, bir padişah gibi ağırlanıyor. Bu arada, suitte kalan ünlü isimler arasında Turgut Özal, ünlü tenor Luciano Pavarotti, İspanya Kralı Juan Carlos II ve eşi Kraliçe Sofia, Ürdün Kralı Hüseyin ve eşi, ünlü sanatçı Liza Minelli ve ABD eski Başkanı Bill Clinton da bulunuyor.

70 BİN EUROLUK PAKETTE NELER VAR
Sultan Suit'in yer aldığı 4 gecelik yılbaşı paketinde, yok yok. İşte saraylara layık 4 günlük program: VIP butler servisi, 8 kişiye kadar servis edilebilecek akşam yemeği, 2 kişilik yılbaşı brunchı, Maybach limuzin ile seyahat, 31 Aralık akşamı Tuğra Restoran'da servis edilecek yeni yıl akşam yemeği, limitsiz içki. Ayrıca, yeni yıla dinlenmiş ve zinde girmek için suitte özel masaj.
Takvim