Proje Güncel

Sultanbeyli İlkbahar Evleri fiyat!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandığı projede toplam 304 adet daire yer alıyor. Sultanbeyli İlkbahar Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 184 bin TL'den başlıyor.

Daire tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 farklı seçenekte dizayn edildiği projede daire teslimleri 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Lansmana özel de yüzde 10 indirim uygulanan proje 5 bloktan meydana geliyor. 


Toplam 304 adet daireden meydana gelen projede daire fiyatları konum ve alanlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Proje 250 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.


Ulaşım bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı'na ve 3. Köprü Paşaköy gişelerine yakın mesafede bulunan projede konutların büyüklükleri minimum 51 metrekare, maksimum ise 293 metrekareden oluşuyor.


Sosyal seçenekleri kapsamında projede hobi bahçeleri, kitap okuma alanları, su göletleri, dinlenme alanları, uzun yürüyüş parkurları gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Sultanbeyli İlkbahar Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 184 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Sultanbeyli'de, Sur Yapı imzası ile yükselen projede ödeme planı kapsamında peşin ödemelerde ya da banka kredili + peşin ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor.


Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com