28 / 04 / 2024

Sultanbeyli Sur Yapı İlkbahar Rezidans!

Sultanbeyli Sur Yapı İlkbahar Rezidans!

Firma: Sur Yapı

Proje: İlkbahar Rezidans

Sultanbeyli Sur Yapı İlkbahar Rezidans projesinde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 57 bin 668 metrekarelik inşaat alanında yükseliyor.



Sultanbeyli  Sur Yapı   İlkbahar Rezidans  projesinde kiraz, elma, erik ve zeytin ağaçlarından oluşan meyve bahçeleri ile peyzaj alanları bulunuyor. Projenin ilk etabında 5 blokta 304 konut yer alıyor. 


Sultanbeyli Sur Yapı İlkbahar Rezidans projesinin ikinci etabında ise 200 konut bulunacak. Projede hobi bahçeleri, kitap okuma ve dinlenme alanları, uzun yürüyüş parkurları, su göletleri bulunuyor.


Sultanbeyli Sur Yapı İlkbahar Rezidans projesi Sarıyer-Maslak-Levent-Beşiktaş hattı ile 3. Havalimanı'nın bağlantı güzargahlarına entegre ulaşımı bulunacak. Proje toplam 250 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Sultanbeyli Sur Yapı İlkbahar Rezidans İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükseliyor. Projedeki dairelerin alanları 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değişiyor.


Sultanbeyli Sur Yapı İlkbahar Rezidans projesi Kuzey Ormanları'na, TEM Otoyolu'na ve Paşaköy gişelerine yakın yerde yer alıyor. Projedeki daireler 185 bin TL ile 860 bin TL arasında değişiyor.


Sultanbeyli Sur Yapı İlkbahar Rezidans iletişim

Web: www.suryapi.com.tr

Tel: 0216 422 65 14

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön