27 / 04 / 2024

Sultangazi’ye 5 bin metre bisiklet yolu yapılıyor!

Sultangazi’ye 5 bin metre bisiklet yolu yapılıyor!

Sultangazi Belediyesi, Hacı Bektaş-ı Veli Şehir Ormanı'nda yolun bir kısmını bisiklet yoluna ayrıldı. Mimar Sinan Şehir Ormanı’na da yapılacak olan bisiklet yoluyla birlikte Sultangazi’ye 5 bin metrelik bisiklet yolu kazandırılacak



Sultangazi Belediyesi, ilçe genelinde bisiklet kullanımını artırmak ve sporu günlük yaşamın bir parçası haline getirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. 

Sultangazi Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan habere göre; bu amaçla Hacı Bektaş-ı Veli Şehir Ormanı’na bisikletlilerin rahatça kullanabileceği bir yol yapılıyor. 

Spor yapmak için bahaneleri ortadan kaldırmak isteyen Sultangazi Belediyesi, bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. 

Sultangazi Belediyesi, Hacı Bektaş-ı Veli Şehir Ormanı’nda sporseverlerin rahatça bisiklet sürmeleri için bisiklet yolu yaptı. Yolun bir kısmına mavi şerit çekilerek bisikletlilere ayrıldı. 

Sultangazi’ye 5.000 metre bisiklet yolu

Çalışmalar Hacı Bektaş-ı Veli Şehir Ormanı ile sınırlı kalmayacak. Mimar Sinan Şehir Ormanı’na da yapılacak olan bisiklet yoluyla birlikte Sultangazi’ye 5 bin metrelik bisiklet yolu kazandırılacak.


Geri Dön