Kent Haberleri

Sultangazi'ye yeni park!

Yeşil alan ve park sayısını artırmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Sultangazi Belediyesi, Yayla Mahallesi’nde yer alan Şehit Jandarma Komando Er Onur Karakuş Parkı’nı hizmete açıyor.


Yeşil alan ve park sayısını artırmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Sultangazi Belediyesi, Yayla Mahallesi’nde Şehit Jandarma Komando Er Onur Karakuş Parkı’nı hizmete açıyor. 3 bin 155 metrekare alanı kapsayan parkta çocuk oyun alanlarının yanı sıra basket potaları, fitness alanı ve oturma grupları yer alıyor.


Sultangazi Belediyesi, ilçedeki yeşil alan ve park sayısını artırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Yayla Mahallesi’nde Şehit Jandarma Komando Er Onur Karakuş Parkı’nı hizmete açıyor.


3.155 metrekare alana sahip olan parkta yeşil alanın yanı sıra pergola ve banklardan oluşan dinlenme alanları yer alıyor. Parkta spor yapmayı isteyenler için fitness aletleri ve 3 adet basket potası bulunuyor. Otomatik sulama sistemiyle yeşilin korunacağı parkta, görselliği arttıran temalar da yer alıyor. Parkta çocuklar için özel oyun alanları bulunuyor.


Sultangazi Belediyesi