30 / 04 / 2024

Sultanlar Karat İstanbul'da 128 bin TL! Teslimler başladı!

Sultanlar Karat İstanbul'da 128 bin TL! Teslimler başladı!

Sultanlar Karat İstanbul´da ilk Teslimler Başladı...



Sultanlar Grup tarafından Sancaktepe´de inşa edilen Sultanlar Karat İstanbul projesinde, ilk teslimler başladı. 5 katlı 7 blok ve 128 daireden oluşan projenin 1. etabındaki dairelerin tamamına yakını satıldı. 2. etap satışlarının devam ettiği Karat İstanbul´da, Temmuz ayı boyunca daire tiplerine göre yüzde 10´a kadar indirim kampanyasının yanında 12 ve 120 ay arasında değişen farklı ödeme seçenekleri yer alıyor.

Sultanlar Grup tarafından yapılan konut, alışveriş ve iş merkezlerinden oluşan Karat İstanbul projesinde, 1+1´den 6+2´e kadar 13 farklı tipte daire seçenekleri bulunuyor. 63 metrekare ile 290 metrekare arasında değişen daireler, 128 bin TL´den başlayıp 578 bin TL´ye arasında satışa sunuluyor. 12 bin 244 metrekarelik bir alan üzerinde, 2007 Deprem Yönetmenliği´ne uygun olarak projelendirilen Karat İstanbul´da sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Karat İstanbul projesinde daire satış bedelinin %100´üne 120 aya kadar mortgage sağlanıyor.

SİZE DEĞER VEREN BİR YAŞAM ALANI

Modern, yalın ve fonksiyonel bir mimari anlayışına sahip olan Karat İstanbul´da en önemli ayrıntı, her metrekaresinde konforun gözetilmiş olması. Projede her detay konforunuz ve huzurunuz için titizlikle planlanmış. 24 saat hizmet sağlayan güvenlik görevlileri, bloklara özel kat görevlileri, temizlikten, bahçe bakımından ve binaların asansör bakımından sorumlu görevliler konut sahiplerine rahat bir yaşam sağlamak için hizmet veriyor.

Her günü ve her anıyla değerli bir yaşam herkesin ortak isteğidir. İşte bu değerin altını çizmek için Karat adını alan seçkin yaşam alanında tüm bloklar Yakut, Zümrüt, Turkuaz, Lapis, Akik, Safir ve Opal gibi dünyadaki en kıymetli taşların adlarını taşıyor.

Özlenen komşuluk ilişkilerinin yeniden canlandırılacağı yaşam alanlarıyla da fark yaratan Karat İstanbul, siteye özel 200 araçlık kapalı otoparkı, açık yüzme havuzu, voleybol, basketbol ve tenis sahaları, yine siteye özel kafeteryası, yürüyüş alanları, kapalı yüzme havuzu, vitamin kafesi, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna-buhar odası, bilardo ve masa tenisi oyun alanları, squash sahası ve natürel peyzaj düzenlemeleri ile göz dolduruyor.

Karat İstanbul´un alışveriş merkezi projesinde ise seçkin markaların bulunduğu 73 adet mağaza, 1,250 metrekarelik süpermarket alanı, fast food ve kafe alanları, iki mağaza katı arası asansör sistemi, havalandırma ve gün ışığı ile ilgili doğal aydınlatma sağlayan aydınlıklar, dış mekanda yer alan mağazalar için granit kaplı çevre yürüyüş yolları ve AVM´ye özel merkezi ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemleri yer alıyor.

0216 621 31 91

www.karatistanbul.com



Geri Dön