Kent Haberleri

Sulu eğlence; Fiyatı günlük 500 TL ila 2 bin TL arası

Hava sıcaklığı öğle saatlerinde 40 dereceye kadar yükselen Antalya'da, bayramda tatilciler su parklarına akın ederek serinlemeye çalışıyor. Tatilciler, dalga havuzu ve su kaydıraklarında hem serinliyor hem de eğleniyor. Bu parkların ücretleri ise günlük 500 TL ila 2 bin TL arası değişiyor. Yüksek hava sıcaklıkları nedeniyle serinlemek isteyen tatilciler, kentin su parklarına yoğun ilgi gösteriyor

Antalya, Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasının ardından tatilcilerin akınına uğradı. Yüksek hava sıcaklıkları nedeniyle serinlemek isteyen tatilciler, kentin su parklarına yoğun ilgi gösteriyor. Antalya'daki su parkları, dalga havuzları ve su kaydıraklarıyla tatilcilerin hem serinlemesini hem de eğlenmesini sağlıyor. Ancak, bu parklara giriş ücretleri 500 ile 2 bin TL arasında değişiyor.

İşte detaylar...

ANTALYA DOLUP TAŞTI

Turizm kenti Antalya, 640 bin yatak kapasitesiyle dolup taşarken, tatilcilerin bir kısmı dünyaca ünlü plajlarda denizin ve güneşin tadını çıkarırken, bir kısmı da kentteki su parklarını tercih ediyor. Belek'te bulunan ve Avrupa'nın en büyük tema parklarından biri olan eğlence parkı, dalga havuzu, su kaydırağı ve eğlence üniteleriyle dolup taşıyor. Kuyrukların oluştuğu dünyanın en uzun su kaydıraklarından biri olan Turtle Coaster da tatilcilerin ilgisini çekiyor.

YİYECEK VE İÇECEKLEREAYRICA ÜCRET ALINIYOR

Günde ortalama 5-6 bin tatilcinin giriş yaptığı su parklarında, bayram süresince yaklaşık 50 bin kişinin ağırlanması bekleniyor. Ancak, bu parklara giriş ücretleri oldukça yüksek. Tema parka giriş kişi başı 2 bin TL'ye kadar çıkabiliyor. Diğer su parklarında ise giriş ücretleri 500 TL'den başlıyor. Ayrıca, yiyecek ve içeceklerin de ayrıca ücretlendirildiği bu parklarda eğlence ve serinleme bir arada yaşanabiliyor.

GÜNDE 5-6 BİN KİŞİ GİRİŞ YAPIYOR


Tatilciler arasında yerli turistlerin yoğun olduğunu belirten yetkililer, Kurban Bayramı boyunca günde ortalama 5-6 bin ziyaretçi ve 50 bin tatilci ağırlamayı hedeflediklerini ifade etti. Antalya'ya tatil için gelen bir tatilci, dünyanın en uzun su kaydırağı için geldiklerini ve oldukça eğlenceli bir deneyim yaşadıklarını dile getirdi.

Antalya'daki su parklarının bayram tatili süresince yoğun ilgi görmesi, tatilcilerin serinleme ve eğlence ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlıyor. Ancak, yüksek giriş ücretleri, bazı tatilciler için maddi bir yük oluşturabiliyor.

Ayda 40 bin TL kazandırıyor! Eleman bulunamıyor

Detaylar belli oldu; Avrupa Birliği'nden dijital euro hazırlığı

Asgari ücret desteğinde rakam artıyor; İşte ödenecek yeni rakam